Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
5 bytes eliminats ,  18:56 29 dec 2017
Llínea 9: Llínea 9:     
== El joc ==
 
== El joc ==
El camp de joc per a les birles te unes dimensions aproximades de 13 metros de llarc per 3 metros d'ample. Les boles són tres “mochos” que tenen forma tronc-cònica. Es llança de ma baixa a una distancia de 8.70 metros.
+
El camp de joc de birles unes dimensions aproximades de 13 metres de llarg per 3 metres d'ample. Les boles són tres “motxos” que tenen forma tronc-cònica. Es llança de baixa a una distància de 8.70 metres.
   −
Les birles es planten en dos files de a tres, separades totes elles per la distancia d'una birla. En alguns pobles es planten totes juntes i en una sola fila, frontal al llançador. El desenroll del joc te l'objectiu, en tots els casos, de tirar totes les birles i només deixar una birla en peu.
+
Les birles es planten en dos files de a tres, separades totes elles per la distància d'una birla. En alguns pobles es planten totes juntes i en una sola fila, frontal al llançador. El desenroll del joc l'objectiu, en tots els casos, de tirar totes les birles i només deixar-ne una en peu.
    
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
Usuari anónim

Menú de navegació