Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
No hi ha canvi en el tamany ,  15:02 22 feb 2018
m
Text reemplaça - 'tingut' a 'tengut'
Llínea 5: Llínea 5:  
La pàgina s'escriu en un [[llenguage de marcat]] que proveïxca la capacitat d'inserir hiperenllaços, generalment [[HyperText Markup Language|HTML]].
 
La pàgina s'escriu en un [[llenguage de marcat]] que proveïxca la capacitat d'inserir hiperenllaços, generalment [[HyperText Markup Language|HTML]].
   −
El contingut de la pàgina pot ser predeterminat ("pàgina web estàtica") o generat al moment de visualisar-la o solicitar-la a un [[servidor web]] ("pàgina web dinàmica"). Les pàgines dinàmiques que es generen al moment de la visualisació es fan a través de [[llenguage de programació interpretat|llenguages interpretats]], generalment [[JavaScript]], i l'aplicació encarregada de visualisar el contingut és la que ha de generar-ho. Les pàgines dinàmiques que es generen al ser solicitades són creades per una aplicació en el servidor web que alberga les mateixes.
+
El contengut de la pàgina pot ser predeterminat ("pàgina web estàtica") o generat al moment de visualisar-la o solicitar-la a un [[servidor web]] ("pàgina web dinàmica"). Les pàgines dinàmiques que es generen al moment de la visualisació es fan a través de [[llenguage de programació interpretat|llenguages interpretats]], generalment [[JavaScript]], i l'aplicació encarregada de visualisar el contengut és la que ha de generar-ho. Les pàgines dinàmiques que es generen al ser solicitades són creades per una aplicació en el servidor web que alberga les mateixes.
   −
Respecte a l'estructura de les pàgines web alguns organismes, en especial el [[World Wide Web Consortium|W3C]], solen establir directives en l'intenció de normalisar el disseny per a facilitar i simplificar la visualisació i interpretació del contingut.
+
Respecte a l'estructura de les pàgines web alguns organismes, en especial el [[World Wide Web Consortium|W3C]], solen establir directives en l'intenció de normalisar el disseny per a facilitar i simplificar la visualisació i interpretació del contengut.
    
== Vore també ==
 
== Vore també ==
106 814

edicions

Menú de navegació