Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
57 bytes afegits ,  11:10 3 gin 2019
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
[[File:Bonrepòs i Mirambell. Des del barranc del Carraixet.jpg|thumb|Bonrepòs i Mirambell, des del barranc del Carraixet]]
+
[[File:Bonrepòs i Mirambell. Església i carrer Major.jpg|thumb|Bonrepòs i Mirambell. Iglésia i carrer Major]]
   −
'''Bonrepòs i Mirambell''' (en [[castellà]] ''Bonrepós y Mirambell''), és un [[municipi]] de la [[Comunitat Valenciana]], [[Espanya]]. Pertanyent a la [[província de Valéncia]], en la [[comarca]] de l'[[Horta Nort]].  
+
'''Bonrepòs i Mirambell''' (en [[castellà]] ''Bonrepós y Mirambell''), és un [[municipi]] de la [[Comunitat Valenciana]], [[Espanya]]. Pertanyent a la [[província de Valéncia]], en la [[comarca]] de l'[[Horta Nort]]. Te una població de 3.629 habitants ([[INE]] [[2017]]).
    
== Geografia ==
 
== Geografia ==
Llínea 9: Llínea 9:     
=== [[Barri]]s ===
 
=== [[Barri]]s ===
El principal núcleu de població és el poble de Bonrepòs, situat en el marge esquerre del [[Barranc del Carraixet]]; el casseriu de Mirambell, forma quasi un sol núcleu urbà en Bonrepòs, i hi ha població disseminada per unes quantes alqueries.
+
El principal núcleu de població és el poble de Bonrepòs, situat en el marge esquerre del [[Barranc del Carraixet]]; el casseriu de Mirambell, forma quasi un sol núcleu urbà en Bonrepòs, i hi ha població disseminada per unes quantes [[Alqueria|alqueries]].
    
=== Localitats llimítrofes ===
 
=== Localitats llimítrofes ===
109 448

edicions

Menú de navegació