Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
3 bytes afegits ,  17:54 21 jun 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Burjassot''' (en [[castellà]] ''Burjasot'') és un [[municipi]] de la [[Comunitat Valenciana]], [[Espanya]]. Pertanyent a la [[província de Valéncia]], situat en la zona oest del [[àrea metropolitana de Valéncia]], en la [[comarca]] de l'[[Horta Nort]]. Conta en 37.756 habitants ([[INE Espanya|INE]] [[2006]]).
+
'''Burjassot''' (en [[castellà]] ''Burjasot'') és un [[municipi]] de la [[Comunitat Valenciana]], [[Espanya]]. Pertanyent a la [[província de Valéncia]], situat en la zona oest de l'[[àrea metropolitana de Valéncia]], en la [[comarca]] de l'[[Horta Nort]]. Conta en 37.756 habitants ([[INE Espanya|INE]] [[2006]]).
    
== Geografia ==
 
== Geografia ==
Burjassot es troba situada al nort-oest de la ciutat de [[Valéncia]], dins del seu [[àrea metropolitana de Valéncia|àrea metropolitana]]. La superfície del terme és quasi plana. No obstant, en la zona occidental del municipi hi ha unes chicotetes llomes que conseguixen una altura màxima de xixanta metros que servixen de llímit a l'[[Horta de Valéncia]]. Com tota la comarca, posseïx un [[clima mediterràneu]].
+
Burjassot es troba situada al nortoest de la ciutat de [[Valéncia]], dins de la seua [[àrea metropolitana de Valéncia|àrea metropolitana]]. La superfície del terme és quasi plana. No obstant, en la zona occidental del municipi hi ha unes chicotetes llomes que conseguixen una altura màxima de xixanta metros que servixen de llímit a l'[[Horta de Valéncia]]. Com tota la comarca, posseïx un [[clima mediterràneu]].
    
Es pot accedir a esta localitat a través de les llínees 1 i 4 de [[MetroValencia]].
 
Es pot accedir a esta localitat a través de les llínees 1 i 4 de [[MetroValencia]].
2519

edicions

Menú de navegació