Canvis

966 bytes afegits ,  14:30 5 oct 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
L'aragonés no se charra en a Francha, l'aragonés no se dibide en dos grans dialeutos, más informazión de l'aragonés [http://es.wikipedia.org/wiki/Idioma_aragon%C3%A9s]... l'atro no ye que un camatón de mentiras politizadas! --[[Usuari:Estricalla|Estricalla]] 13:22, 5 oct 2009 (UTC)
+
L'aragonés no se charra en a Francha, l'aragonés no se dibide en dos grans dialeutos, más informazión de l'aragonés [http://es.wikipedia.org/wiki/Idioma_aragon%C3%A9s]... l'atro no ye que un camatón de mentiras politizadas! --[[Usuari:Estricalla|Estricalla]] 13:22, http://www.uiquipedia.org/skins/common/images/button_sig.png5 oct 2009 (UTC)
 +
 
 +
El tema de que l'aragonés no es parle en l'Aragó Oriental (la Franja o Franja de Ponent es la denominacio catalana o dels Paissos Catalans per a l'Aragó Oriental, imagine que com a aragonesiste, no voldràs perdre una part del territori aragonés) es un tema actualment discutit. No se li nega la categoria de llengua a la fabla aragonesa, només s'especifica que es la varietat del nort d'Aragó. Per tant, no se que problema trobes en este artícul.
 +
 
 +
De totes formes, la Wikipedia en aragonés li nega la categoria de llengua al valencià per a dir que es un simple dialecte del català [http://an.wikipedia.org/wiki/Balenzi%C3%A1n Balezian], en contra del nostre Estatut valencià. Tampoc es que estigau en condicions de vindre a la Uiquipedia valenciana a demanar moltes coses, me pareix. Es simplement una impressió personal. Salutacions: --[[Usuari:Valencian|Valencian]] 14:30, 5 oct 2009 (UTC)