Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 148: Llínea 148:  
[[Archiu:Derecho-2.jpg|thumb|250px|Igualtat dels valencians]]
 
[[Archiu:Derecho-2.jpg|thumb|250px|Igualtat dels valencians]]
   −
Igualtat entre valencians sense distinció ni de territori ni de tipo idiomàtic. Fomentarem i reivindicarem l'igualtat d'oportunitats.
+
Igualtat entre valencians sense distinció ni de territori ni de tipo idiomàtic. Fomentarem i reivindicarem l'igualtat d'oportunitats i els drets humans.
   −
Els últims anys s'ha fomentat la distinció entre valencians de primera i segona categoria, en funció de en quina província, comarca, o localitat vixquen, o quin idioma dels dos cooficials ampren, inclús, del sexe, segons si se és home o dòna, o fins la religió o país de procedència, han servit per a discriminar.
+
Els últims anys s'ha fomentat la distinció entre valencians de primera i segona categoria, en funció d'en quina provincia, comarca, o localitat vixquen, o quín idioma dels dos cooficials ampren, inclús, del sexe, segons si s'és home o dòna, o fins la religió o país de procedència, han servit per a discriminar.
   −
Açò no ha fet més que agravar la divisió i les discrepàncies entre nosatres, i necessitem estar units com a societat per a defendre millor els nostres interessos. Treballarem per a fomentar una igualtat total, les persones són lo primer, tots els valencians.
+
Açò no ha fet més que agravar la divisió i les discrepàncies entre nosatros, i necessitem estar units com a societat per a defendre millor els nostres interessos. Treballarem per a fomentar una igualtat total perque les persones són lo primer, totes, tots els valencians d'Alacant, Castelló i Valéncia.
    
=== Una gran organisació ===
 
=== Una gran organisació ===
27 154

edicions

Menú de navegació