Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 86: Llínea 86:  
[[Archiu:Mosatros-7.jpg|thumb|250px|Les persones són la prioritat]]
 
[[Archiu:Mosatros-7.jpg|thumb|250px|Les persones són la prioritat]]
   −
Les persones son la prioritat de l'associació, valencians de qualsevol tipo i qualsevol punt de la nostra geografia.
+
Les persones són la prioritat de l'associació, valencians de qualsevol tipo i qualsevol punt de la nostra geografia. Som conscients de que esta terra i la seua idiosincràsia, les seues glòries tamé, ha segut tot conseguit per persones. Per això les persones van a ser l'eix fonamental de l'AVM.
   −
Som conscients de que esta terra i la seua idiosincràsia, les seues glòries també, ha segut tot conseguit per persones. Per això les persones van a ser l'eix fonamental de l'AVM.
+
Totes les activitats es faran pensant en el goig, desenroll i benestar de les persones involucrades i del restant de la població valenciana. Inclús algunes activitats se faran exclusivament en fins socials i solidaris.
   −
Totes les activitats es faran pensant en el goig, desenroll i benestar de les persones involucrades i del restant de la població valenciana.
+
Fomentarem la natalitat, sense que això duga aparellat estar en contra de l'abort en determinades situacions o necessitats de la mare o els pares. Posarem en valor el paper insubstituible de les mares en l'educació dels fills, pero també el paper dels pares. Prestarem especial atenció a persones vulnerables o desfavorides, persones que per la seua debilitat o inferioritat de condicions, estiguen d'alguna manera desubicades en la societat. En este últim sentit, estarem molt pendents de l'acossament escolar, popularment conegut com ''bullyng''. I també molt pendents de solucionar, la ''soletat no desijada'' en la que viuen molts dels nostres majors, i posarem en valor tot lo que este colectiu pot aportar a la societat.
   −
Inclús algunes activitats seran només en fins socials i solidaris. Prestarem especial atenció a persones vulnerables o desfavorides, persones que per la seua debilitat o inferioritat de condicions, estiguen d'alguna manera desubicades en la societat. En este últim sentit, estarem molt pendents de l'acossament escolar, popularment conegut com Bullyng.
+
Hi han moltes persones afectades per malalties greus, directa o indirectament. Des de l'AVM facilitarem la participació ciutadana, i sobre tot exigirem la participació de les Institucions Públiques, en l'aument de recursos econòmics per a l'investigació per a curar enfermetats com el càncer, que a tanta gent afecta. Pero tamé en propostes i iniciatives per a millorar la vida dels malalts i els familiars i/o persones en les que convixquen, afectades per esta situació.
    
=== Els Símbols Valencians ===
 
=== Els Símbols Valencians ===
27 179

edicions

Menú de navegació