Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1 byte afegit ,  15:59 7 dec 2009
Llínea 83: Llínea 83:     
== Escissions ==
 
== Escissions ==
A partir de [[1994]] UV va patir numeroses escisions, resultant en la fundació de set nous partits en escàs resultat electoral. D'esta manera han sorgit [[Renovació Valencianiste]] i [[Partit Regional de la Comunitat Valenciana]], integrats en [[Coalició Valenciana]], [[Iniciativa de Progres de la Comunitat Valenciana]] i [[Unió de Progrés de la Comunitat Valenciana]], integrats en el [[PP]], i [[Opció Nacionalista Valenciana]].  
+
A partir de [[1994]] UV va patir numeroses escisions, resultant en la fundació de set nous partits en escàs resultat electoral. D'esta manera han sorgit [[Renovació Valencianista]] i [[Partit Regional de la Comunitat Valenciana]], integrats en [[Coalició Valenciana]], [[Iniciativa de Progres de la Comunitat Valenciana]] i [[Unió de Progrés de la Comunitat Valenciana]], integrats en el [[PP]], i [[Opció Nacionalista Valenciana]].  
   −
A pesar de totes estes escissions, [[Jose Manuel Miralles]], actual president d'UV, ha conseguit calmar les crisis internes del partit nacionalista, rescatant-lo de les cendres en qué es trobava després dels molts intents del PP, d'apropiar-se del valencianisme polític.
+
A pesar de totes estes escissions, [[Josep Manuel Miralles]], actual president d'UV, ha conseguit calmar les crisis internes del partit nacionaliste, rescatant-lo de les cendres en qué es trobava després dels molts intents del PP, d'apropiar-se del valencianisme polític.
    
==Referències==
 
==Referències==

Menú de navegació