Canvis

33 bytes afegits ,  14:47 2 feb 2010
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Baltasar Bueno Tárrega''' és un periodiste valencià, naixqué en [[Foyos]] ([[Comunitat Valenciana]]) l'any 1949. Fon responsable de comunicació de la [[Diputació Provincial de Valéncia]].
+
'''Baltasar Bueno Tárrega''' és un periodiste valencià, naixqué en [[Foyos]] ([[Comunitat Valenciana]]) l'any [[1949]]. Fon responsable de comunicació de la [[Diputació Provincial de Valéncia]].
 
Ex-columnista habitual de ''[[Las Provincias]]'', després del ''[[Diario de Valencia]]'' i director del diari [[Valéncia Hui]].
 
Ex-columnista habitual de ''[[Las Provincias]]'', després del ''[[Diario de Valencia]]'' i director del diari [[Valéncia Hui]].
    
==Biografia==
 
==Biografia==
   −
Naixqué en Foyos (Valéncia) en 1949. Diplomat Universitari en Relacions Laborals (1988). Fon Colaborador de Radio Popular de Valencia (1973). Redactor de la delegació de Valéncia de l'agència de notícies [[Agència EFE|EFE]] i del diari Las Provincias, on arribà a ser redactor en cap. Arribà a ser Subdirector de ''Diario de Valencia'' i director del [[Canal 13 Radiotelevisión de Valencia]] (posteriorment conegut com [[Televisió Municipal de Valéncia]]).
+
Naixqué en Foyos (Valéncia) en [[1949]]. Diplomat Universitari en Relacions Laborals ([[1988]]). Fon Colaborador de Radio Popular de Valencia ([[1973]]). Redactor de la delegació de Valéncia de l'agència de notícies [[Agència EFE|EFE]] i del diari Las Provincias, on arribà a ser redactor en cap. Arribà a ser Subdirector de ''Diario de Valencia'' i director del [[Canal 13 Radiotelevisión de Valéncia]] (posteriorment conegut com [[Televisió Municipal de Valéncia]]).
Fon cap de Prensa de la Diputació de Valéncia durant 2003 i Director de [[Valéncia hui]] des de 2006.
+
Fon cap de Prensa de la [[Diputació de Valéncia]] durant [[2003]] i Director de [[Valéncia hui]] des de [[2006]].
   −
En 1982 va rebre el Premi Rei Don Jaume per la Defensa del Patrimoni Històric Artístic Valencià ademés dels que ya havia rebut, la Flor Natural de Poesia dels [[Jocs Florals]] de [[Xàtiva]], la Torre d'Or de Poesia dels Jocs Florals de [[Paterna]] i el premi periodístic ''Día de las Fuerzas Armadas''.
+
En [[1982]] va rebre el Premi Rei Don Jaume per la Defensa del Patrimoni Històric Artístic Valencià ademés dels que ya havia rebut, la Flor Natural de Poesia dels [[Jocs Florals]] de [[Xàtiva]], la Torre d'Or de Poesia dels Jocs Florals de [[Paterna]] i el premi periodístic ''Día de las Fuerzas Armadas''.
    
[[Categoria:Valencians]]
 
[[Categoria:Valencians]]
109 260

edicions