Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1816 bytes afegits ,  12:46 12 març 2014
Pàgina nova, en el contingut: «La e-Política és un concepte nou que naix de la unió de les possibilitats de les noves tecnologies en l'interés de ciutadans de a peu per participar en la ...».
La e-Política és un concepte nou que naix de la unió de les possibilitats de les noves tecnologies en l'interés de ciutadans de a peu per participar en la política.

==Concepte==
La e-Política tracta de trencar les barreres tradicionals entre els polítics i els ciutadans. Consistix en l'eliminació de la necessitat d'una seu física, extremadament costosa i perfectament prescindible.

D'esta forma qualsevol ciutadà pot fer qualsevol gestió desijada des de l'ordenador. Este tipo d'interacció política no rebuja l'us de les tradicionals formes de contactar com el teléfon o el correu, ya que sí es té que dispondre d'una seu oficial, a efecte del caràcter llegal de la formació.

==Precedents==
Este concepte ya s'havia aplicat a empreses i bancs. Hui dia són molt numeroses les empreses que venen els seus productes per internet i inclús les empreses que exclusivament funcionen per internet. També l'idea del banc on-line, sense seus físiques, ha permet a nous bancs colocar-se entre els bancs més coneguts.

==Ventages==
Este tipo de política dona una enorme funcionalitat, llaugerea i velocitat de gestió. Permet que el ciutadà estiga en contacte en el polític i, més encara, permet que el ciutadà accedixca a la política.

És una forma de trencar les estructures establides pels partits tradicionals per ad aixina conseguir que la població participe activament en la política i trencar la separació entre el poble i la política que vol.

==Crítiques==
La principal crítica recau sobre que la població necessita la confiança d'una seu física. Pero el gran canvi de la mentalitat poblacional, cada vegada més integrada en les possibilitats que dona [[Internet]], i el fet de que l'idea aplicada a negocis haja resultat efectiva li lleven pes a este tipo de crítiques.
336

edicions

Menú de navegació