Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
810 bytes afegits ,  12:53 17 nov 2015
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1:  +
'''Belize''' (en [[idioma anglés|anglés]]: ''Belize'') és un estat d'[[Amèrica]] central, que llimita al nort i noroest en [[Mèxic]], a l'oest i al sur en [[Guatemala]] i a l'est en el [[mar de les Antilles]]. La capital n'és [[Belmopan]].
   −
----
+
Encara que els idiomes predominants són el [[idioma espanyol|espanyol]] i el [[criollo belizeny]], Belize és l'únic país d'[[Amèrica Central]] en on el [[idioma oficial]] és el [[idioma anglés|anglés]], llengua materna del 3% de la població, comprenent llavors que, la independència de Belice es va portar a terme pels mateixos colons britànics i no per la població belicenya, d'una atra manera seria el crioll belizeny l'idioma oficial o l'espanyol, per la gran cantitat de hispanoparlants com a llengua materna. Açò fa que Belize compartixca un passat comú, no només en els paisos d'Amèrica Central, sino també en el [[Conca del Carip|Carip]]. Forma part del [[Comunitat del Carip|Caricom]] i del [[Sistema de la Integració Centroamericana]] (SICA).
'''Belize''' és un estat d'[[Amèrica]] central, que llimita al nort i noroest en [[Mèxic]], a l'oest i al sur en [[Guatemala]] i a l'est en el [[mar de les Antilles]]. La capital n'és [[Belmopan]].
      
{{Amèrica}}
 
{{Amèrica}}

Menú de navegació