Junts front a l'AVL

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Junts front a l'AVL, és una iniciativa de l'associació Junts, una associació cívica i apolítica, des de la qual se vol informar al món i en especial a tots els habitants de la Comunitat Valenciana, del drama i l'engany que s'està patint en el bandeig i la degradació d'un dels més preats tesors del patrimoni històric valencià: la Llengua Valenciana. El seu president es José Manuel Ricart.

Este bandeig s'està perpetrant per mig d'una entitat costossísima i artificial, creada en este propòsit i enganyosament introduïda en l'Estatut valencià: la nomenada Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), que està procedint a barrejar el valencià en el català en la fi d'absorbir i fer desaparéixer la Llengua Valenciana.

El propósit de Junts front a l'AVL és lluitar tots junts i decididament contra eixa Acadèmia Valenciana de la Llengua i contra els seus autors, còmpliços i encobridors, per lo que convida a unir-se fins a conseguir la dissolució d'eixa acadèmia catalanista i restablir el respecte a la benvolguda Llengua Valenciana.

L'associació edita un bolletí digital trimestral i ademés en la seua pàgina web n'hi ha un contador a on apareixen tots els diners que ha costat i està costant al poble valencià l'existència de la AVL des de la seua creació (més de cinquanta millons d'euros).

Junts front a l'AVL és una iniciativa de l'associació Junts.

Vore també

Enllaços externs