Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Cartell del I Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana celebrat en octubre de l'any 2008

L'Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana fon una trobada cultural que naixqué de la necessitat de diverses persones, portals i associacions que treballen en el desenroll de les noves tecnologies per a la llengua valenciana de reunir-se per a dialogar i debatre sobre l'actualitat, el present i el futur de les noves tecnologies aplicades al valencià.

L'Encontre pretenia servir també de nexe d'unió entre tots els proyectes, portals i persones que treballaven per a que la llengua valenciana ocupe un lloc digne dins de l'era de les noves tecnologies (TIC) i actuar de dinamisador i aglutinador de tots els agents implicats en este desenroll tant necessari per al present i el futur del valencià.

L'Encontre també servia per a que cada portal, persona o entitat presentara públicament les novetats i proyectes en que treballava recentment.

Edicions

L'Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana tenia una periodicitat anual, havent-se realisat fins al moment dos edicions:

L'Enciclopèdia en valencià participà en una ponència en el II Encontre en la que explicà el seu proyecte i treball a tots els assistents.

Consell assessor

L'Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana disponia d'un Consell Assessor que és el que organisava i dirigia les edicions dels Encontres.

El Consell Assessor estava format pels següents portals d'internet:

Enllaços externs