Proyecte:Al voltant de firmar artículs

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Es una norma de L'Enciclopèdia en valencià mai firmar els artículs, perque considerem que es una falta de respecte en el restant dels enciclopedistes. Totes les colaboracions queden reflexades junt en el seu autor en l'historial de l'artícul.

Es recorda que els artículs de L'Enciclopèdia son propietat de tots els seus autors i estan llicenciats baix la GFDL, per lo que poden ser modificats per qualsevol que respecte les polítiques.

En el cas d'artículs portats d'atre lloc (per tindre llicencia GFDL, ser cedits per l'autor, o qualsevol dels casos prevists en la política de Drets d'autor la qual llicencia exigixca mantindre el nom de l'autor), es posara un mensage del tipo: «Font de (part de) la primera versió: autor o lloc», ya que l'autoria no quedaria reconeguda en l'historial d'atre modo.[1]

Si creus que els teus artículs son massa bons com per a ser modificats, o que estes modificacions deurien ser mínimes, possiblement siga millor que ho publiques en atre lloc primer (algun servici d'estage gratuït, un blog...) baix la llicencia GFDL i en acabant ho trasllades ací. Aixina podrà ser modificat lliurement, mentres que seguira existint sense modificacions en el lloc que hages triat.

Referències

  1. Ací pots trobar informació mes detallada sobre este tema.