Punt 2

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Erro al crear miniatura: Falta archiu
Logotip de Punt 2.

Punt 2 és el nom del segon canal de televisió propietat de l'ent públic Radiotelevisió Valenciana (RTVV), despuix de Canal 9.

El canal va nàixer el 9 d'octubre de 1997, baix el nom de Noticies 9,[1], canal dedicat als programes informatius de producció pròpia de RTVV. Al canviar el nom a Punt 2 es va iniciar una nova etapa, en programes informatius, documentals i culturals, aixina com deportius durant la fi de semana. Emet íntegrament en valencià, a diferència de Canal 9, que alterna castellà i valencià. Este canal està molt lligat a la cultura valenciana, en el s'emeten programes com "Cor de festa" (programa que s'emet entre semana i a on es fan reportages sobre les festes dels pobles ademés d'entrevistes, etc.), "Bandàlia" (a on es fan reportages sobre les bandes de la Comunitat Valenciana). Ademés una gran part de la programació de Punt 2 és per als més chicotets en el programa Babaclub. També s'emeten els dissabtes els partits dels equips valencians de 2a divisió de la lliga espanyola de fútbol i els dumenges de la 2a B.

Des del 30 de març de 2009, Punt 2 va cedir l'espai analògic a la senyal del canal 24/9,[2] i va passar a emetre exclusivament en TDT, en el mux de RTVV que té una cobertura del 96% de la Comunitat Valenciana.

Vore també

Referències

Enllaços externs