TVVi

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

TVVi (Televisió Valenciana Internacional) és un dels canals que emet Ràdio Televisió Valenciana (RTVV). A la seua creació se li atribuïx l'intencionalitat d'acostar la Comunitat Valenciana als valencians que residixen fora d'ella, aixina com promocionar-la en el món. D'ací que el seu àmbit de difusió supere als dels tres canals autonòmics d'emissió terrestre (Canal 9, Punt 2 i 24/9) i que la seua programació siga una mescla dels continguts de les tres cadenes autonòmiques, encara que normalment en major presència de continguts de Punt 2, al ser programes de producció pròpia. A estos se'ls suma els informatius, que són els emesos en Canal 9 i 24/9, aixina com alguns acontenyiments deportius. Anteriorment era coneguda com CCV (Canal Comunitat Valenciana). Els seus continguts són quasi exclusivament en valencià.

La seua recepció pot dur-se a terme de diferents modos depenent de la localisació geogràfica:

En Espanya pot rebre's la seua emissió a través de les plataformes de televisió de pago Digital+, Imagenio, Orange TV, ONO i Euskaltel, allí a on oferixen el seu servici.

En tota Europa inclosa Espanya, es pot rebre gratuïtament a través del satèlit Hispasat. Fins a novembre del 2009 es rebia també en Astra 19.2ºE.

També arriba a tot el món a través d'Internet en dos modalitats: la difusió gratuïta que realisa el propi Grup RTVV a través de la seua web i a través dels servicis de pago de JumpTV i Zattoo.

Vore també

Enllaços externs