Accio Cultural Social i Economica del Regne de Valencia

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Logotip d'ARV

Accio Cultural Social i Economica del Regne de Valencia (ARV) és una coordinadora d'associacions valencianistes fundada en l'any 2008. Es presentà en societat el 13 d'Abril de 2008 en l’Aula de Cultura de la CAM, del Cap i Casal del Regne de Valéncia.

Objectius

Accio Cultural Social i Economica del Regne de Valencia tracta de crear un substrat fertil i prolific que permeta recuperar, dinamisar i fer un proyecte valencianiste mes solit per a que s'afiance definitivament, i es faça imprescindible en la societat valenciana.

Per aixo ARV vol crear una supraestructura que tracte de coordinar l'accio d'aquelles associacions valencianistes que vullguen lliurement colaborar unes en atres per a conseguir els objectius, mentres desenrollen la seua activitat propia.

ARV vol conseguir que esta nova plataforma siga un espill representatiu de la societat valenciana, i per aixo, inclou ademes de les associacions culturals, a totes aquelles que en el seu ambit d'accio alcancen qualsevol raco de la nostra societat, per a que ademes enaltixquen i promoguen els interessos dels valencians.

ARV naix en voluntat d'unio i construccio i de ser una plataforma sumatoria de forces vives que mamprenga accions de futur que tornen l'esperança al poble valencià.

Activitats

Entre les seues activitats mes recents podem contar l'edició de la fira d'associacions valencianes "Trobem-mos", que se realisa al llarc i ample de la geografia valenciana. En dita fira, que ya ha recorregut les localitats de Benicull, Borriana, Eslida i Montroy, s'oferta al public diverses activitats i diferents productes valencianistes.

Recentment ha inaugurat una seu (La Llar) per a donar cabuda a activitats propies i de les associacions membres de dita coordinadora.

Entitats membres

Actualment està formada per les següents entitats:

Enllaços externs