Valenciafreedom

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Logo de la web

ValenciaFreedom és un portal valencianiste que naixqué en l'any 2005, principalment de la necessitat dels valencians i valencianes (encara que també participen usuaris d'atres comunitats autònomes i del restant del món) de denunciar el seu rebuig al voltant de la opressió del catalanisme i tot lo que rodeja l'idea d'uns hipotètics “països catalans”. D'este fet naix el seu nom. Primer el nom de Valéncia, seguit de la paraula “llibertat” (Freedom) en anglés.

El nom fa referència a la lluita que des de fa anys porten en marcha els numerosos ciutadans valencians, i qué té com a únic objectiu conseguir que els nacionalistes catalans reconeguen la forta identitat cultural i social del poble valencià, clarament separada i diferenciada de la catalana. En els cinc anys que porta el proyecte en marcha, s'han sumat a la web usuaris que lluiten per lo mateix en les seues terres.

El portal està en tres llengües: valencià (seguint les Normes d'El Puig regides per la RACV), castellà i anglés.

Sifres[editar | editar còdic]

El 10 d'agost de l'any 2009 ya se contaven 3.113 usuaris registrats en la web, 17.059 temes (fòrum), 239.312 mensages escrits en els fòrums, 13.492.426 visites i 2.976 notícies publicades.

Enllaços externs[editar | editar còdic]