• Benvingut al Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en valencià, un lloc a on podràs enterar-te de tot lo que succeïx en L'Enciclopèdia.
 • Ademés, pots descobrir i colaborar en les tasques programades o unir-te als proyectes de colaboració.
 • Pots vore les últimes edicions en els canvis recents o en els artículs nous.


Gtk-dialog-info.svg Embajada / Embassy / Ambassade / Embaixada / Botschaft / Ambasciata

Crystal Clear app kedit.svg ¿EN QUÉ PUC COLABORAR?

 • Crea nous artículs : Llista d'artículs que tota enciclopèdia ha de tindre. Consulta i completa els artículs que falten per editar.
 • Crea nous artículs de temàtica valenciana : Llista d'artículs de temàtica valenciana que L'Enciclopèdia en valencià ha de tindre. Completa els artículs.
 • Artículs més solicitats : Artículs mes solicitats i enllaçats i que encara no existixen en L'Enciclopèdia. Crea els artículs.
 • Artículs sense categoria : Artículs que s'han quedat sense cap categoria quan s'editaren. Fes-los visibles i dona-les una categoria.
 • Artículs destacats : ¿Has fet o has trobat un artícul de calitat?. Afig-lo a la llista d'artículs destacats per a la portada de L'Enciclopèdia.
 • Categories sense editar : Categories que encara no estan editades ni insertades dins de cap categoria. Edita les categories.
 • Categories sense artículs : Categories que encara no tenen cap artícul sobre la seua temàtica.
 • Ortografia : Artículs que han de corregir la seua ortografia en valencià. Pots ajudar-te dels correctors en llengua valenciana.
 • Fusionar : Artículs duplicats o en els que s'ha sugerit la seua fusió en un atre artícul. Ajuda a mantindre l'orde en L'Enciclopèdia.
 • Desenrollar : Artículs en desenroll que necessiten ser completats en mes informació. Ajuda a tindre artículs de calitat en L'Enciclopèdia.
 • Wikificar : Artículs que no tenen el format d'estil adequat a L'Enciclopèdia. Ajuda a millorar l'estil dels artículs en L'Enciclopèdia.
 • Revisar : Artículs menys revisats de L'Enciclopèdia. Revisa'ls i si es necessari millora l'artícul ampliant l'informació o corregint possibles erros.
 • Antics: Artículs que mes temps fa que no es revisen. A voltes els artículs mes antics es poden ampliar o es recomanable revisar la seua ortografia.
 • Referències : Artículs en passages que requerixen referencies. Ajuda a tindre artículs de calitat en L'Enciclopèdia.
 • Neutralitat : Artículs en els que s'ha qüestionat si complixen en el punt de vista neutral. Ajuda a mantindre la neutralitat de L'Enciclopèdia.
 • Imàgens destacades: ¿Has fet o has trobat una foto especialment bona?. Afig-la a la llista d'imàgens destacades per a la portada de L'Enciclopèdia.
 • Imàgens sense us: Dona-li us a les imàgens que necessites o borra les imàgens en erros de visualisació.
 • Portals temàtics: Crea un portal temàtic sobre un tema que t'agrade, reunint o creant artículs sobre eixa temàtica en concret.
 • Bot-tasques: Demana ací algun treball que puga ser fàcilment automatisat per un bot local.
 • Artículs per a actualisar: Actualisa el número d'habitants, estadístiques i atres senyes d'interés en els artículs més visitats pels internautes de L'Enciclopèdia referits a municipis, províncies, comunitats autònomes i països, etc. Es important que les senyes de L'Enciclopèdia estiguen actualisades. Per eixemple en: Comunitat Valenciana, Alacant, Castelló de la Plana, Valéncia, Elig, Alcoy, etc.

Portal Comunitari

Archius

Crystal Project File-manager.png Consulta ací els archius del Portal de la Comunitat de dates anteriors:

Any 2016

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Maig 2016

Pàgina aleatòria

Totes les wikis disponen de l'opció de pàgina aleatòria i crec que nosatres no devem ser menys. Em sembla que seria molt interessant afegir esta opció ací. Seria útil a l'hora de buscar artículs per a millorar-los i també per als visitants. ¿Qué opineu? --Posmo (discussió) 01:09, 27 maig 2016 (CEST)

...............................................................................................

Totalment d'acort. És una molt bona idea. --Jose2 (discussió) 10:41, 27 maig 2016 (CEST)

Ficat. Totes les sugerències son benvingudes --Admin (discussió) 23:32, 29 maig 2016 (CEST)

Juny 2016

L'Enciclopèdia ix en Wikipedia


Moltes gracies per la noticia. Ya era hora, despres de la censura en la Wikipedia en castellà a on borraren l'artícul de Uiquipedia en valencià per culpa de la censura dels de sempre. --Valencian (discussió) 17:18, 13 oct 2016 (CEST)

Juliol 2016

Número d'artículs

Algú sap la raó per la que des de fa ya un temps, quan s'accedix a Uiquipèdia sense registrar-se, apareix en la portada com a número d'artículs 11.151. Crec que deuríem arreglar-ho, aixina els visitants podran conéixer el número correcte, que ara mateixa és de 11.202. Salutacions. --Posmo (discussió) 17:52, 29 jul 2016 (CEST)

Setembre 2016

Pancatalanisme i catalanisme

He vist que l'artícul catalanisme redirigix a pantalanisme. Crec que deuriem trinde dos artículs separats perque el catalanisme s'adscriu tan sols a Catalunya mentres que l'atre és expansionista. --Chabi (discussió) 12:47, 18 set 2016 (CEST)

Octubre 2016

Atra Uiquipedia

He trobat esta pagina. ¿Algú sap alguna cosa? --Chabi (discussió) 15:55, 5 oct 2016 (CEST)


Si, es la primera edicio de L'Enciclopèdia en valencià. El primer puesto a on estigue abans de tindre domini propi. En realitat, es deuria d'eliminar ya que es una edicio abandonada. S'ho comentare a Admin. ¡Gracies!. --Valencian (discussió) 16:56, 13 oct 2016 (CEST)

Any 2017

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Març 2017

Actualisació de MediaWiki

El software de Uiquipèdia s'ha actualisat a la versió 1.28. Si detectes problemes, pots comentar-los ací. —Admin (discussió) 19:38, 14 març 2017 (CET)

Abril 2017

Problemes en plantilla

Algú sap la raó per la que la Plantilla:Infotaula no funciona? El problema és important perque és utilisada en multitut d'artículs en els que ara mateixa no es visualisa ficha alguna. Per eixemple en estos: Theodore Roosevelt, Arthur Schopenhauer, Winston Churchill... Salutacions. Posmo (discussió) 16:52 25 abr 2017 (CEST)

Problemes en la contrasenya

A mi des de l'última actualisació no me deixa mantindre la sessió oberta i tinc que ficar la contrasenya totes les voltes pero ademés em diu que la canvie per atra més llarga i al intentar-ho me dona error i no deixa canviar-la. Tampoc tinc l'icono de la firma com antes. Jose2


Yo també tinc els mateixos problemes, menys lo que comentes sobre la contrasenya. Posmo (discussió) 13:38 27 abr 2017 (CEST)

Canvi de nom

Per que s'ha canviat el nom de l'enciclopedia? Es una questio de copyright? Chabi (discussió) 11:04 12 oct 2017 (CEST)

Octubre 2017

Uiquipèdia és ara L'Enciclopèdia

En motiu de la pròxima celebració dels 10 anys de Uiquipèdia, l'enciclopèdia canvia de nom per a nomenarse L'Enciclopèdia. En este canvi definitiu es busca dotar a l'enciclopèdia d'una personalitat i marca pròpia que reflectixca l'imparcialitat i l'independència d'este proyecte colaboratiu sense ànim de lucre. —Admin (discussió) 11:12 12 oct 2017 (CEST)

Ah, d'acort. Chabi (discussió) 11:19 12 oct 2017 (CEST)

O.K. Pero per favor que mantinga molt de temps la possibilitat de trovar-la també en una redirecció en el nom de Uiquipèdia per a que la gent puga trovar-la en facilitat. Jose 2.

La redirecció deixarà de funciona en aproximadament 10 díes, si sabeu d'enllaços que estiguen apuntant a l'antic domini, estaria be demanar que els canvien. ¡Moltes gràcies!--Admin (discussió) 14:32 1 dec 2017 (CET)

Ayuda

Necesito ayuda para un articulo. Necesito saber cuanto dinero ha enviado la Generalitat de Cataluña a las entidades pancatalanistas en la Comunidad Valenciana. Son dos datos:

 • Que entidades son las que han recibido fondos.
 • Cuanto dinero se ha dado a cada una de ella.

Gracias de antemano. —Chabi (discussió) 14:43 15 nov 2017 (CET)


Te contesto en tu pagina de discursión. Saludos: Valencian (discussió) 15:07 1 dic 2017 (CET)

Any 2018

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Any 2019

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Filtro anti-spam

El filtro antispam no me deja editar mi página de usuario, ¿alguien me puede ayudar por favor? —Chabi (discussió) 13:53 7 set 2019 (CEST)

Ayuda

Alguien podria crear un mapa de Tabarnia como este con licencia libre para poder usarlo? Gracias. —Katxis (discussió) 14:15 28 oct 2019 (CET)

Tambien necesitaria la imagen del escudo por favor. —Katxis (discussió) 11:45 29 oct 2019 (CET)

Per si te servix de ajuda, ací hi ha alguna coseta en llicencia: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Tabarnia. —Jose2 (discussió) 12:15 29 oct 2019 (CEST)

Gràcies. No apareixen ni la bandera ni l'escut. ¿Crees que se li pot demanar al creador que ho puge a la Wikipedia? —Katxis (discussió) 12:20 29 oct 2019 (CET)


Hola a todos de nuevo. Me podeis ayudar con el articulo sobre Anex:Organisacions valencianistes? —Katxis (discussió) 13:52 20 nov 2019 (CET)

alguien podría quitar la plantilla de "en desenroll" de Plantilla:Aeroport por favor? Me sale el filtro antispam y no la puedo quitar.

28-Novembre-2019

L'enciclopèdia aplega als 14.000 artículs en l'articul dedicat a la Roca de la Verge dels Desamparats: https://www.lenciclopedia.org/Roca_de_la_Mare_de_Deu_dels_DesamparatsJose2 (discussió) 15:26 28 nov 2019 (CEST)

Any 2020

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Inici d'any

Iniciem l'any 2020 en 14.028 artículs, lo que nos ficaria en el Ranking de Uiquipèdies (https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias/Table) en el lloc nº. 127 dels 307 existents actualment.Jose2 (discussió) 00:26 1 giner 2020 (CEST)

Traduccions i versió mòvil

Realisades les traduccions al valencià de l'ultima actualisació del software de MediaWiki de febrer-2020. La versió mòvil de L'Enciclopèdia està ya traduïda al valencià en un 100%, inclosa la versió beta. --Valencian (discussió) 14:07 21 abr 2020 (CEST)

15.000 artículs

Hui 28-06-2020, l'enciclopèdia ha arribat als 15.000 artículs en l'artícul Palau Real de Riofrío, lo que nos situaria en el Ranking de Wikipedies (https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias/Table) en el lloc Nº 127 dels 310 existents actualment, entre els idiomes "Yídish" i "Amárico". Jose2 (discussió) 12:30 28 juny 2020 (CEST)


¡Enhorabona Jose2!. Gran treball. Està ya reflexat en l'Actualitat de L'Enciclòpedia. Valencian (discussió) 18:06 29 juny 2020 (CEST)

Any 2021

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

20.000 artículs

Hui 24-11-2021, l'enciclopèdia ha arribat als 20.000 artículs en l'artícul Piràmide de Kheops, lo que nos situaria en el Ranking de Wikipedies (https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias/Table) en el lloc Nº 119 dels 325 existents actualment, entre els idiomes "Mongolian" i "Mingrelian". Jose2 (discussió) 20:28 24 nov 2021 (CEST)

Any 2022

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

RACV22.jpg

Reconeiximent de la RACV

La RACV otorga el 6 d'abril de 2022, a l'enciclopèdia un reconeiximent per la seua valiosa contribució al desenroll, utilisació i consolidació de les Normes del Puig. Jose2 (discussió) 17:15 07 abr 2022 (CEST)


¡Enhorabona a tots els enciclopedistes!. ¡Moltes gràcies Jose2!. Valencian (discussió) 14:54 30 maig 2022 (CEST)

Us del terme "web"

Des dels inicis de L'Enciclopèdia en valencià s'adoptà coloquialment el terme uep per a designar lo que en anglés i castellà es nomena web, convivint ací abdós térmens per igual. Açò tenia sentit en els anys inicials del proyecte, al tractar-se d'un neologisme i no haver designat la RACV un terme en valencià oficialment i també per analogia, al constar el títul d'este portal web originalment com a "Uiquipèdia". Pero ya fa temps que la RACV contempla en el seu Diccionari General de la Llengua Valenciana el terme "web" com el correcte, per tant, ya no te sentit continuar utilisant el terme "uep", ya que únicament "web" és correcte.

Per tot lo abans referit i perqué és evident que devem cenyir-nos a la normativa de la RACV, s'ha deixat el terme "web" en tota L'Enciclopèdia, incloses les plantilles. Preguem a tots els usuaris que utilisen únicament el terme web en L'Enciclopèdia. Moltes gràcies. Valencian (discussió) 16:46 1 juny 2022 (CEST)

25.000 artículs

Hui 14-09-2022, l'enciclopèdia ha arribat als 25.000 artículs en l'artícul Museu d'Història de Valéncia, lo que nos situaria en el Ranking de Wikipedies (https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias/Table) en el lloc Nº 118 de les 329 existents actualment, entre els idiomes "Bishnupriya Manipuri" i "Kotava". Jose2 (discussió) 17:49 14 set 2022 (CEST)


¡Estem d'enhorabona tots els enciclopedistes!. ¡Gràcies Jose2!. --Valencian (discussió) 16:57 23 set 2022 (UTC)


A 30-09-2022, l'enciclopèdia ha aplegat als 25.440 artículs, lo que nos situaria en el Ranking de Wikipedies (https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias/Table) en el lloc Nº 117 de les 329 existents actualment, entre els idiomes "Sicilian" i "Bishnupriya Manipuri". Jose2 (discussió) 19:49 30 set 2022 (CEST)

Any 2023

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Giner 2023

Escomençem l'any 2023 en 26.442 artículs i l'idea de enguany fer molts més en l'ajuda de tots. ¡ Feliç Any Nou !

Existix alguna plantilla per a sugerir el canvi de nom d'un artícul?

He buscat ací i no la trobe:

https://www.lenciclopedia.org/wiki/Ajuda:Plantilles

Gràcies.

Jogim

No en conec cap, se solen posar artículs destacats. Llana (discussió) 19:47 22 gin 2023 (UTC)

Febrer 2023

A 28-02-2023, l'enciclopèdia ha aplegat als 27.000 artículs, lo que nos situaria en el Ranking de Wikipedies (https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias/Table) en el lloc Nº 115 de les 318 existents actualment, entre els idiomes "Bavarian" i "Kotava". Lluísm (discussió) 21:37 28 feb 2023 (CEST)

30.000 artículs

Hui 21-10-2023, l'enciclopèdia ha arribat als 30.000 artículs en l'artícul Diego Ramírez de Arellano, lo que nos situaria en el Ranking de Wikipedies (https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias/Table) en el lloc Nº 115 de les 323 existents actualment, entre els idiomes " Gujarati" i "Alemannico". Jose2 (discussió) 21:09 21 oct 2023 (CEST)


Decembre 2023

Hui 31-12-2023, acabem l'any en 31.000 artículs, lo que nos situaria en el Ranking de Wikipedies (https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias/Table) en el lloc Nº 112 de les 326 existents actualment, entre els idiomes "Nepalí" i "Canarés". Lluísm (discussió) 12:43 31 dec 2023 (CEST)

Any 2024

Nuvola apps ksirc.svg Participa ací en el Portal Comunitari de L'Enciclopèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Giner 2024

Escomencem l'any 2024 en l'artícul especial número 31.001 de la nostra enciclopèdia dedicat a la Torre de Pisa. https://www.lenciclopedia.org/wiki/Torre_de_Pisa ¡ Feliç Any Nou a tots ! Jose2 (discussió) 12:30 01 gin 2024 (CEST)

Març 2024

Hui 31 de març acabem el primer trimestre de l'any 2024 en 32.000 artículs. Gràcies a tots. Jose2 (discussió) 14:19 01 març 2024 (CEST)