Parc Municipal d'Orriols

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Parc d'Orriols

El Parc Municipal d'Orriols o jardí d'Orriols és un parc públic de Valéncia situat al nort de la ciutat, en el barri d'Orriols i prop del de Sant Llorenç. Pren forma d'una L invertida. Es troba al costat de l'estadi Ciutat de Valéncia i prop del carrer d'Alfauir.

Està rodejat per el carrer de Santiago Rusiñol al nort, el carrer de la Beata Genoveva Torres a l'est, el carrer de Sant Vicent de Paül a l'oest i el carrer de l'Arquitecte Tolsà al sur.

El parc d'unes 3,2 hectàrees fon inaugurat en l'any 2000.

Parcs i Jardins de la Ciutat de Valéncia · Escut Valencia Ciutat.png
Alamedetes de Serrans · Albereda · Bioparc · El Parterre · Jardins de la Glorieta · Jardins de Monforte · Jardí Botànic de Valéncia · Jardí d'Albalat dels Tarongers · Jardí d'Ayora · Jardí de l'avinguda de Blasco Ibáñez · Jardí de la Ciutat de les Arts i les Ciències · Jardí de les Hespèrides · Jardí de Polifilo · Jardí de Veges-tu · Jardí del Camí de Moncada · Jardí del Palau de Forcalló · Jardí del Parc de Benicalap · Parc Municipal de Beniferri · Jardí del Parc de Capçalera · Jardí del Parc de l'Oest · Jardí del Parc Gulliver · Parc Central · Jardí del Parc de l'Hospital · Jardí del Túria · L'Umbracul · Parc de Marchalenes · Parc Municipal d'Orriols · Parc de la Rambleta · Parc Municipal de Tendetes · Vivers