Proyecte:Polítiques d'edició i pàgines de discussió

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
  • U no deu simplement eliminar material útil, sempre i quan siga en realitat útil. Si n'hi ha un problema en algun material, u deuria editar-ho de modo que s'acabe en el problema, o, en alguns casos especials, alguns de nosatros decidim moure el contingut temporalment a l'espai de noms Discussió:, d'a on en posterior atenció pot borrar-se.
  • Tot comentari deuria ser colocat en la pàgina de Discussió: de l'artícul. Generalment, si un comentari requerix una resposta, tant el comentari com la resposta deurien colocar-se en la pàgina de Discussió. Volem reservar les pàgines principals per a contingut enciclopèdic, no per a debat.
  • El propòsit de les pàgines de discussió es millorar les pàgines en les que s'encontren afegides. La majoria d'enciclopedistes per lo general s'oponen a l'us de pàgines de Discussió per al simple debat casual sobre el tema principal. Molts fòrums existixen en la ret per ad eixe propòsit; L'Enciclopèdia no està orientada a convertir-se en atre d'ells.
  • Per favor, faça els seus comentaris educats i útils. Molts colaboradors de L'Enciclopèdia no necessiten esta regla; son educats per naturalea la majoria de les voltes. Vore Proyecte:Etiqueta.

Vore també