Usuari discussió:Peterguason

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Peterguason!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.--RoX 14:44, 3 gin 2009 (UTC)

Categories i subtítuls

Intenta al traduir un artícul afegir les categories (simplement traduint les de wikipedia en castellà) i citar l'artícul original d'esta manera: {{traduït de|es|Nom_de_l'artícul}}

Ademés els subtítuls pots ficar-los d'esta manera == Subtítul == i automàticament afig la negreta, el tamany i la barra. --RoX 14:44, 3 gin 2009 (UTC)

Articuls a migfer

Hola, he vist que has fet algun canvi, o directament has creàt el articul de Africa i suponc que molts mes. El articul d'Africa si me perdones, es un desastre, no te res d'informacio i solament dos frases, per tant crec que deuries (si tu eres el creaor) extendrela o ficar estes etiquetes:

Plantilla:Esbos En cas de que supostament el articul estiga terminàt pero es un desastre, com el de Africa.

i

En cas de que no està terminàt i estàs treballant en ell.


Salutacions i a seguir treballant :) --Vixca Valencia 21:09, 17 gin 2009 (UTC)


El repte dels 6.000 artículs

Comentava l'atre dia en atre usuari de Uiquipedia, que estaria be arribar als 6.000 artículs d'ací a Nadals i celebrar els 6.000 artículs en una copeta de cava valencià en la ma estos nadals. ¿Que vos pareix l'idea?.Yo pense que poc a poc podem arribar.

Nomes nos falten 600 artículs i queden casi 4 mesos sancers. Ya ho conseguirem en els 5.000 artículs, que arribarem inclús abans de lo que pensàvem. Crec que esta volta segur que també podem conseguir-ho poc a poc. Salutacions: --Valencian 21:01, 9 set 2009 (UTC)


Correctors

Moltes gracies per colaborar i contribuir en Uiquipedia en valencià. Per favor, revisa les correccions que s'han fet dels teus artículs. Es pot no accentuar o accentuar, es permeten les 2 variants de les Normes d'El Puig, pero seria bo que entrares en esta seccio Proyecte:Escriure en valencià i t'instalares un corrector. El tema de que un colaborador de Uiquipedia no utilise al pujar els artículs, qualsevol dels correctors de valencià, perjudica directament als demes colaboradors, que tenen que corregir de mes i perdre temps que per eixemple, es podrien amprar en fer artículs nous, etc. Yo mateixa i pense que tots, fem molt erros a l'escriure i en el Correctors, solucionem el tema i nos assegurem que ho fem be i mes correctament.

El teu treball en Uiquipedia es ben interessant i molt bo, pero si podem funcionar tots millor, treballarem mes i mes a gust tots.

Igual te es molt pràctic encara el corrector per al navegador "Firefox". [Correctors de Llengua i Tecnologia]

Abans de res, tens que instalar-te primer el navegador "Firefox". Si no el tens, es molt senzill: Busca en Google: "Firefox" i t'eixira. Ho instales per eixemple en castellà de la propia pagina de Firefox. Es totalment de bades i molt fiable. No te virus ni rollos raros. Una volta hages instalat completament "Firefox" i veus que funciona correctament, entres en este enllaç [Correctors de Llengua i Tecnologia] i instala't qualsevol dels 2 correctors de valencià que n'hi han en l'enllaç. Si no te funcionara un, baixa't l'atre. Despres Firefox te dira que s'ha instalat 1 "complement" per a Firefox. Llavors, tanca Firefox per a que s'actualise en el complement nou (el corrector de valencià que acabes d'instalar) i tornar-lo a obrir.

Mes en avant, entres en Uiquipedia i tractes d'editar el text o articul que siga i deu d'apareixer ya funcionant el corrector marcant-te en roig les paraules incorrectes i punchant en el boto dret del rató, te donara les opcions correctes per a cada paraula marcada en roig.

Lo bo d'este corrector, es que mentres vas editant en Uiquipèdia, sempre que utilises el navegador "Mozilla Firefox", te subrallara automàticament en roig les paraules incorrectes o mal escrites. En este corrector no necessites copiar el text que estàs editant i revisar-lo en un atra aplicació per a després tornar-lo a pegar en Uiquipèdia.

Si tens qualsevol problema o dubte, en els correctors, m'ho dius i t'ajudarem.

Un abraç: --Valencian 21:55, 12 nov 2009 (UTC)


Gracies i Correcions

Moltes gracies per corregir l'articul de l'Occità i colaborar i contribuir en Uiquipedia en valencià. Per favor, revisa les correccions que s'han fet. Moltes de les correccions que has fet en eixe articul estan perfectes, pero atres com per eixemple: "enquesta" no porta puntets damunt de la "u", "jugar" en valencià es "jugar", "periodo" es "periodo", etc. Si tens dubtes, per favor, consulta algun diccionari on-line de llengua valenciana abans de fer la correccio.

Seria molt bo que t'instalares alguns dels correctors que trobaras en Proyecte:Escriure en valencià. El corrector de Firefox no es molt util a tots.

El teu treball en Uiquipedia es ben interessant i molt bo, pero si podem funcionar tots millor, treballarem mes i mes a gust tots.

Igual te es molt pràctic encara el corrector per al navegador "Firefox". [Correctors de Llengua i Tecnologia]

Si tens qualsevol problema o dubte, en els correctors, m'ho dius i t'ajudarem. --Valencian 17:44, 29 dec 2009 (UTC)


Nova advertencia sobre l'ortografia i correctors

¡Hola!. Te dic un poc algo paregut a lo que li he dit a Jorge14 i a Vixca Valencia. La teua colaboracio en Uiquipedia i els articuls que elabores i en els que treballes son molt interessants, pero torne a insistir una volta mes en el tema de l'ortografia dels teus articuls i la gran importancia d'usar correctors i diccionaris on-line de valencià a l'hora d'editar i treballar en Uiquipedia.

Per favor, revisa les correccions que he fet en els teus articuls de: Jorge Luís Borges‎ iJorge Cafrune i fixat en els canvis d'ortografia i en paraules que s'han llevat i canviat per atres que si son valides en valencià. Si hagueres utilisat el corrector de valencià per a Firefox, t'indicaria si una paraula no existix en valencià i si tens dubte sobre una paraula en concret, es pot mirar en els diccionaris on-line.

Seria molt bo que t'instalares alguns dels correctors que trobaras en Proyecte:Escriure en valencià. El corrector de Firefox no es molt util a tots.

Ya saps que en Uiquipedia en valencià es pot utilisar les Normes d'El Puig sense l'ultima reforma d'accentuacio de la RACV o en els accents, pero es gaste lo que es gaste, ha d'estar be i l'ortografia cuidada. Si tots utilisarem els correctors, s'evitaríem la mija hora que he tardat en corregir eixos dos ultims articuls teus i que podria haver amprat en fer 1 articul nou.

Tots fem erros, tots s'equivoquem, yo el primer, pero si no utilisem els correctors i els diccionaris el nivell d'erros es dispara i dona molt mala image de Uiquipedia. Els erros ortografics i tipografics, verbals, etc..han d'entrar dins de lo raonable i lo llogic. Per favor, prengau-se este tema molt en serio d'una volta. Moltes gracies pel teu treball en Uiquipèdia. --Valencian 14:39, 14 gin 2010 (UTC)

4ª Advertència sobre l'ortografia i correctors

¡Hola!. Torne a insistir-te una volta mes en el tema de l'ortografia dels teus artículs i la gran importància d'usar correctors i diccionaris on-line de valencià a l'hora d'editar i treballar en Uiquipedia.

Per favor, revisa les correccions que he fet en: Cavall‎ i fixat en els canvis d'ortografia i en paraules que s'han llevat i canviat. Si hagueres utilisat el corrector de valencià per a Firefox, t'indicaria si una paraula no existix en valencià i si tens dubte sobre una paraula en concret, es pot mirar en els diccionaris on-line.

Per favor, instala't alguns dels correctors que trobaràs en Proyecte:Escriure en valencià. El corrector de Firefox te serà molt útil. El problema està en que no podem obligar al restant d'usuaris a que corrigguen els nostres artículs. No es just. Per favor, pel be de tots, cuida la llengua valenciana a l'hora d'editar. Ho fas molt be aci i els teus artículs sempre son interessants, pero per favor, cuida aço. Es important. Moltes gràcies. --Valencian 22:24, 12 febr 2010 (UTC)