Usuari discussió:Patrimonis

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Patrimonis!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. Llana (discussió) 14:05, 5 ago 2015 (CEST).

Gràcies per les teues aportacions a Uiquipèdia, pero has de saber que el "valencià" que utilises no és la el valencià que utilisem. Nosatros seguim les Normes del Puig o de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana que foren oficials en els primers anys de democràcia , en elles se redactà l'estatut d'autonomia i foren ensenyades en els coleges. Per desgràcia el govern valencià de llavors decidí que s'ensenyaren i utilisaren les catalanistes normes de Castelló. Estes normes no respecten la singularitat de l'idioma valencià com deu de ser oficialment sino que són un intent de dur-nos ad eixe proyecte polític que són els països catalans. Hui en dia estes normes en Valéncia les regula la AVL que degut al pacte de Reus és l'"oficial". Pero nosatros defenem la llengua valenciana i per això no seguim a la AVL sino que gastem les lletres i paraules genuines de la terra valenciana.

Ací tens la web de la RACV a on pots deprendre el valencià. Gràcies pelos teus artículs.

[1]