Usuari discussió:Rubencbr

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Rubencbr!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. --Jose2 (discussió) 10:30 21 març 2019 (CET)

Onda

Ya està. Corregit. Un saludet --Jose2 (discussió) 22:21 1 abr 2019 (CEST)

Fusionar pàgines

Hola, bona vesprada, m´agradar fussionar la meu pàgina "Constitució Espanyola de 1978" en la de "Constitució espanyola de 1978" i no sé com fer-ho. Gràcies per davant. ..........................

Hola, sobre lo que em comentes de fusionar 2 pàgines, no existix un botó o aplicació per a fusionar-les directament, sino que es tracta d'agarrar lo millor de cada una i eliminar les repeticions, creant una nova. Per lo general es realisen els canvis sobre la més antiga, afegint o modificant lo que siga necessari. Un saludet. --Jose2 (discussió) 16:45 8 abr 2019 (CEST)

Bon dia, gràcies, a vore si trobe una miqueta de temps i ho faig.

Municipi, província i BOE

Hi ha ya un artícul en el nom de municipi i atre en el de província i BOE, deus de borrar els teus i afegir els canvis que vullgues fer en els antics. Els artículs van en singular. --Jose2 (discussió) 00:36 13 abr 2019 (CEST) ...................................

Estat autonòmic

Hi ha ya un artícul denominat Comunitat autonoma: https://www.lenciclopedia.org/Comunitat_aut%C3%B2noma --Jose2 (discussió) 14:45 13 abr 2019 (CEST)

Bona vesprada, no és el mateix Comunitat Autònoma que Estat Autonòmic. Crec que podría encaixar Rubencbr (discussió) 18:27 13 abr 2019 (CEST)

Definició de valencià segons la RAE

Hola, bona vesprada, tinc un dubte, ya sabia que la RAE considera en la seua definició de valencià que este es una variant del català i encara que no estiga d'acort, no creus que hauria de ficar-se dins de la pàgina principal de valencià? Rubencbr (discussió) 20:42 16 abr 2019 (CEST) .............................................................................. ¡ Hola ! No, yo pense que no hi ha que ficar-ho, la RAE no té ninguna autoritat sobre la llengua valenciana, solament sobre el castellà i eixa definició ha canviat varies voltes, segons la política de torn. Crec que no es deu de ficar. --Jose2 (discussió) 21:06 16 abr 2019 (CEST) .............................................................................. Ok! Era un dubte que tenia, gràcies per la aclaració! Rubencbr (discussió) 22:41 16 abr 2019 (CEST)


Ya existix en l'enciclopèdia una pàgina en el nom de Llapis --Jose2 (discussió) 18:34 21 abr 2019 (CEST)

En quant al enllaç de Catedra Fullana, si ha deixat de funcionar poc es pot fer com a molt buscar algun paregut i cambiar'ho pero és dificil trobar un atre paregut. --Jose2 (discussió) 18:49 21 abr 2019 (CEST)


No m'havia fixat en la definició de llapis, i respecte a lo de l'enllaç trencat, ho tinc complicat perqué no sabia que posava abans, pero no passa res, continue afegint informació i modificant errors chicotets que vaig trobant Rubencbr (discussió) 19:01 21 abr 2019 (CEST)

Còpia de definicions del Diccionari de la RACV

Hola. Mira lo que me va posar Admin quan yo vaig copiar la definició de la RACV de l'artícul "ungla", per que no poden fer còpies lliterals de les definicions del Diccionari de la RACV com has fet en l'artícul plat perque ademés l'enciclopèdia és fer un artícul, no copiar les definicions d'atres llocs sense ampliar res com has fet en "plat" i "ferramentes", que ademés deuria ser "ferramenta", perque sempre que sea posible l'artícul deu d'anar en singular:

" Recorda que la política sobre drets d'autor és innegociable; si bé atres persones poden estar dispostes a violar la llei, la responsabilitat del proyecte Uiquipèdia és massa gran per a permetre'ns-ho. Per a més informació sobre les normes, visita Proyecte:Polítiques. Admin (discussió) 02:20, 3 nov 2011 (PDT)

En Uiquipèdia no se poden copiar continguts (o parts) que tinguen copyright. Totes les definicions de la RACV tenen copyright per lo tant no tenen cabuda en Uiquipèdia ni parcialment. L'unica forma és conseguir que el diccionari de la RACV tinga una llicencia compatible en la Llicencia de documentació lliure GNU. Per favor, retira tot el contingut en copyright que has afegit. La reincidencia provocarà el bloqueig del teu conte d'usuari per violació de les normes de Uiquipèdia.--Admin (discussió) 05:37, 3 nov 2011 (PDT) Totes les imàgens pujades també tenen que ser borrades per la mateixa raó. Pots trobar imàgens de llicència compatible en wikipedia.org —Admin (discussió) 05:41, 3 nov 2011 (PDT) "

Un saludet --Jose2 (discussió) 22:23 21 abr 2019 (CEST)

Idioma Valencià

Hola, he modificat l'enllaç del CIS i l'he llevat la protecció que tenia la pàgina per a que pugues fer si vols més modificacions. Dins d'uns dies li tornaré a ficar la protecció ya que és un dels artículs que més se presten a vandalisar, encara que últimament estem molt tranquilets, pero per si acàs. Un saludet --Jose2 (discussió) 13:12 11 abr 2020 (CEST)


Perfecte, ha quedat molt bé. Elimine l'enllaç que no funcionava perque es veu que ya no exiitix la pàgina a on estava. L'image queda molt bé aixina com l'has ficat. --Jose2 (discussió) 21:04 11 abr 2020 (CEST)

Gràcies, per mi pots tancar seguritat pero recorda't de llevar el sext enllaç.

--Rubencbr (discussió) 21:20 11 abr 2020 (CEST)