Usuari discussió:Valladar

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Valladar!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. --Valencian (discussió) 00:49, 18 set 2012 (CEST)

Jaguar[editar còdic]

¡Hola Valladar!: Moltes gracies a tu per colaborar en Uiquipedia en Valencià. Sobre lo que em comentes dels articuls "Jaguar" i "Yaguareté" els acabe de fusionar i trobaras tota l'informacio que n'hi havia en els dos articuls fusionada en l'articul Jaguar. Gracies per avisar-nos de la duplicacio dels articuls. Emperem vore't per aci a sovint. Gracies de nou. Salutacions. --Valencian (discussió) 03:26, 19 set 2012 (CEST)

Reunió uiquipedistes[editar còdic]

Hola,

Volem fer una reunió de uiquipedistes per a organisar-mos, intercanviar idees, propostes, ajudes... i fer d'este proyecte un proyecte més gran encara si cap. Lo primer que teniu que fer és dir si estarieu disposts a vindre. Dia i lloc encara estan per confirmar. El dia lo decidirem entre els que hagen dit que vindrien (presumiblement serà un dissabte de mati o de vesprada) i el lloc serà el que mos cedixca alguna associació. Per ara vos demanem que contesteu ad este correu confirmant si vindrieu o no per a començar a organisar-lo.

Moltes gràcies i un abraç.

(T'ho fique per ací perque no m'ix l'opció de manar-te correu electrònic) ;) --Llunablava (discussió) 12:32, 21 set 2012 (CEST)

D'acort.[editar còdic]

Ok, si per lo que siga canvies d'opinió o estàs disponible simplement avisa, en quant a lo de ser anònim per supost és decisió teua, pero tranquil que ací estem per a ajudar-mos i tots som valencians normals i corrents que volen fer alguna cosa per la seua terra i cultura ;) Un abraç! --Llunablava (discussió) 01:09, 23 set 2012 (CEST)