Usuari discussió:Llunablava

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Llunablava!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. --Valencian 00:46, 31 dec 2009 (UTC)

Moviment rastafari

Hola

Es mijor que parles en Valencian o Sempreval, perque yo ya no entre molt per açí i per a fer lo que tu dius farien falta plantilles que no se si estan creades.

Un saludet--Jose2 (discussió) 01:39, 26 maig 2012 (PDT)

Moviment rastafari, plantilles, etc

¡Hola!: Primer de tot, moltes gracies pel teu treball aci en Uiquipedia. Disculpa perque fa mesos que me ficares este tema del teu articul en la meua discussio i estava molt embolicat i no vaig poder ajudar-te.

Respecte a que el quadro es veja en eixa maquetacio rara en l'articul, segurament es perque falta una o mes plantilles per a que funcione be el quadro que has copiat de la wiki en castellà. El meu consell es que si ho trobes molt imprescindible per a l'articul, lleves tot el quadro i deixes nomes el text. Normalment per a que estos quadros funcionen requerixen crear varies plantilles que interactuen entre elles i per lo general no resulta gens facil. Es dels treballs mes complicats/pesats que es poden fer açi. T'ho dic per experiencia. De totes formes, si t'animes aci tens l'Ajuda per a fer Plantilles. De totes formes, quan edites qualsevol articul en una wiki, fixat a l'obrir la pestanya d'editar, baix del tot, quan finalisa l'articul, la wiki te diu quines plantilles està utilisant eixe articul en concret. Es supon que si les copies a la wiki que vullgues i les conectes en les atres plantilles (es dir, les traduixes) deurien de funcionar. Pero ya te dic per alvançat que es un treball complicadet. Pot ser-te util lo que li he comentat sobre les plantilles a Maso.

Respecte a lo que me comentes de les "Notes" en l'articul pense que referixes a les "Referencies". En la Guia per a crear artículs trobaras un apartat que mostra com afegir i usar la secció de "Referencies". Tambe te pot servir en general per a editar en Uiquipedia els Casos pràctics. Ho trobaras tot en la Seccio d'Ajuda.

Respecte a arribar als 7.500 articuls en breu, ho veig algo complicat, pero res es impossible si la gent es torna a animar. Fa falta sanc nova i gent nova. Seria bo per a relevar un poc als que portem aci ya anys. Uiquipedia es un treball molt interessant i important per al valencià pero tambe es una faena gran i fa falta gent que s'implique i faça marcha.

Respecte a fer una reunio de Uiquipedistes, me pareix be. Pots avisar a la gent enviant un correu electronic privat als Usuaris actius que son els que han editat aci a lo llarc de l'ultim mes i als Administradors. En total n'hi hauran unes 20 persones. Imagine que ya seriem prou per a reunir-nos. L'opcio per a enviar un correu la trobaras al final del menu principal del portal (en l'esquerra de la pantalla). Espere haver-te servit d'alguna ajuda.

Gracies pel teu treball aci i un abraç. --Valencian (discussió) 02:17, 19 set 2012 (CEST)

Reunió

Hola, Llunablava. Lo de la reunió es una gran idea, pero no crec que puga acodir perque actualment no viu en la Comunitat, ademes preferixc editar seguint sent un usuari anonim. De totes formes, moltes gràcies i un abraç, Valladar (discussió) 23:27, 22 set 2012 (CEST)

Reunión

Perdona que tarde tanto en contestar. No voy a ir a la reunión de uiquipedistas debido a falta de tiempo. Un saludo. --Chabi (discussió) 12:07, 24 oct 2012 (CEST)

Enhorabona i Normes Administradors

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de Uiquipèdia!. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de Uiquipèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de Uiquipèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

¡Moltes gracies per currar-te la reunio de Uiquipedistes!. Estigue molt be i fon tot gracies a tu. ¡Gracies pel teu treball aci i avant!. Un abraç: --Valencian (discussió) 20:39, 21 nov 2012 (CET)

Revertir edicions

Tens varies opcions, desfer l'edició de després de la que vols recuperar o be anar a "act/prev" editar i guardar. --Admin (discussió) 01:19, 20 gin 2013 (CET)

Treball

Gràcies. La veritat és que no tinc molt de temps estes dies pero hui he conseguit trobar una mica i per açò estic fent lo que puc. També volia afegir la plantilla a les comarques valencianes i als països del món pero son tantes coses per a fer que no sé ya ni per on començar jejeje. --Chabi (discussió) 16:33, 5 maig 2014 (CEST)

Perfecte. Moltes gràcies i al treball! :) --Chabi (discussió) 16:37, 5 maig 2014 (CEST)

Ø