Usuari discussió:Caro de Segeda

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Caro de Segeda!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.

Plantilla[editar còdic]

No tengo ni idea. Haberla seguro que la jhay porque en wikimedia Commons la utilizan, pero aqui no se si existe y yo la verdad del tema de plantillas no tengo mucha idea. --Jose2 (discussió) 14:50 26 maig 2021 (UTC)

Plantilles[editar còdic]

Plantillas[editar còdic]

	+	

No funcionan las plantillas para personas:

	+	
  • Plantilla:Infotaula persona
	+	
  • Plantilla:Infobox persona
	+	
	+	

¿Sabes qué es lo que podría ocurrir? --Caro de Segeda (discussió) 09:55 17 jun 2021 (UTC) ........................ Des de l'incendi del servidor ademés de fallar moltíssimes imàgens que estic recuperant poc a poc i falten també els artículs fets l'ùltim any, fallen les plantilles de: Calenc¡dari, ficha d'arbit, persones, deportiste, medalcountry, medalbotton, medalgold, pilot de carreres i atres més.

Yo ya fa dies que s'ho vaig comunicar a valencian pero de moment continuen fallant. --Jose2 (discussió) 16:06 17 jun 2021 (UTC)

L. L. Zamenhof[editar còdic]

He vist que en est artícul has ficat una plantilla de Biografia2, pero com la de Biografia si que funciona correctament l'he canviat per mantindre una unitat en tots els artículs i que tinguen tots la mateixa plantilla de Biografia. --Jose2 (discussió) 16:21 17 jun 2021 (UTC)

Lliteratura valencia[editar còdic]

¿Uep, com va tot? ¿Saps si existex alguna antologia de texts de la lliteratura valenciana? --Caro de Segeda (discussió) 10:29 11 nov 2021 (UTC)

¡ Hola ! La veritat és que no tinc ni idea, a banda del index d'ací que ya has vist, no ho se. --Jose2


Hola, ¿por casualidad podrías decirme cuales son los poemas en valenciano más conocidos? --Caro de Segeda (discussió) 10:09 26 nov 2021 (UTC)

Hola. No, no tengo ni idea, supongo que habran muchisimos que estaran en cualquier libro de poesia valenciana o buscando por autores valencianos. --Jose2 (discussió) 10:55 26 nov 2021 (UTC)

Literatura valenciana moderna y contemporánea[editar còdic]

Hola, ¿qué tal todo? Perdona que te moleste pero te quería preguntar si sabes dónde puedo encontrar información sobre obras literarias publicadas en valenciano (pero no aquellas publicadas por quienes pensaban que el valenciano era lo mismo que el catalán) después de la Renaixença. El artículo Història contemporànea de la llengua valenciana habla de acontecimientos históricos pero no de literatura o publicaciones literarias, por eso te quería preguntar. --Caro de Segeda (discussió) 15:06 19 maig 2022 (UTC) .........................................................................

Pues no, no tengo ni idea, supongo que en paginas valencianistas, RACV, Lo Rat Penat y otras puede que haya algo, pero no lo se la verdad. Un saludo. --Jose2 (discussió) 19:37 19 maig 2022 (UTC)

..............................................

Hola, he leído la discusión, hace tiempo vi este artículo donde hay un listado de obras publicadas entre 1979 y 2004 siguiendo las normas de la RACV y estadísticas. No sé si es lo que buscabas, pero por si te sirve. Un saludo. Llana (discussió) 11:25 20 maig 2022 (UTC)

Guia de l'editor visual[editar còdic]

S'ha creat una Guia de l'editor visual per a que siga més fàcil per a tots els usuaris utilisar esta nova forma d'edició. L'editor visual està especialment recomanat per a usuaris novells, ya que no requerix que coneguen o utilisen el còdic font del llenguage wiki (l'editor clàssic). Per atra part, l'editor visual encara no permet editar totes les seccions de L'Enciclopèdia, pero si la gran majoria.

Esta guia estarà sempre disponible dins del botó d'ajuda de l'editor visual i en la secció d'Ajuda de L'Enciclopèdia. ¡Gràcies! --Valencian (discussió) --Valencian (discussió) 15:02 7 jun 2022 (UTC)

Enhorabona i corrector Firefox[editar còdic]

¡Enhorabona pel teu bon treball en L'Enciclopèdia!. He revisat alguns poquets erros d'ortografia en els teus artículs, res important. Et recomane que et descarregues este corrector per al navegador "Mozilla Firefox". Mentres vages editant en L'Enciclopèdia o atres portals, si navegues en "Mozilla Firefox", et subrallarà automàticament en roig les paraules incorrectes o mal escrites i et sugerirà, en el botó dret del ratolí, les correctes. És el corrector que utilisem tots en L'Enciclopèdia. No és infalible i té alguns fallos pero funciona prou be.

En este corrector no necessites copiar el text que estàs editant i revisar-ho en un atra aplicació per a en acabant tornar-lo a dur a L'Enciclopèdia. Seguix les instruccions de l'enllaç per a instalar-ho en el teu ordenador. Corrector actualisat per a Firefox de Llengua i Tecnologia. En la secció Escriure correctament en valencià tens totes les ferramentes per a editar i escriure artículs ací. ¡Gràcies pel teu bon treball i avant!. --Valencian (discussió) 13:33 8 jun 2022 (UTC)

Artícul "L'incoherència dels filòsofs"[editar còdic]

En el teu artícul L'incoherència dels filòsofs hi ha una frase que no s'enten molt be. "Al-Ghazali bestreta a la crítica a la cuasalidad necessària del filòsof escocés David Hume sèt sigles abans". Per favor, revisa-la de manera que s'entenga millor. Moltes gràcies. --Valencian (discussió) 13:40 8 jun 2022 (UTC)

Marcel Proust‎‎[editar còdic]

Hola. Crec que en l'artícul que has creat de Marcel Proust‎‎, has ficat el text d'atre artícul. Un saludet. Jose2

Enhorabona i normes Administradors[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de L'Enciclopèdia!. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de L'Enciclopèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de L'Enciclopèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

¡Enhorabona i avant! Valencian (discussió) 14:45 25 set 2022 (UTC)