Usuari discussió:Caro de Segeda

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Caro de Segeda!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.

Plantilla

No tengo ni idea. Haberla seguro que la jhay porque en wikimedia Commons la utilizan, pero aqui no se si existe y yo la verdad del tema de plantillas no tengo mucha idea. --Jose2 (discussió) 14:50 26 maig 2021 (UTC)

Plantilles

Plantillas

	+	

No funcionan las plantillas para personas:

	+	
  • Plantilla:Infotaula persona
	+	
  • Plantilla:Infobox persona
	+	
	+	

¿Sabes qué es lo que podría ocurrir? --Caro de Segeda (discussió) 09:55 17 jun 2021 (UTC) ........................ Des de l'incendi del servidor ademés de fallar moltíssimes imàgens que estic recuperant poc a poc i falten també els artículs fets l'ùltim any, fallen les plantilles de: Calenc¡dari, ficha d'arbit, persones, deportiste, medalcountry, medalbotton, medalgold, pilot de carreres i atres més.

Yo ya fa dies que s'ho vaig comunicar a valencian pero de moment continuen fallant. --Jose2 (discussió) 16:06 17 jun 2021 (UTC)

L. L. Zamenhof

He vist que en est artícul has ficat una plantilla de Biografia2, pero com la de Biografia si que funciona correctament l'he canviat per mantindre una unitat en tots els artículs i que tinguen tots la mateixa plantilla de Biografia. --Jose2 (discussió) 16:21 17 jun 2021 (UTC)

Lliteratura valencia

¿Uep, com va tot? ¿Saps si existex alguna antologia de texts de la lliteratura valenciana? --Caro de Segeda (discussió) 10:29 11 nov 2021 (UTC)

¡ Hola ! La veritat és que no tinc ni idea, a banda del index d'ací que ya has vist, no ho se. --Jose2


Hola, ¿por casualidad podrías decirme cuales son los poemas en valenciano más conocidos? --Caro de Segeda (discussió) 10:09 26 nov 2021 (UTC)

Hola. No, no tengo ni idea, supongo que habran muchisimos que estaran en cualquier libro de poesia valenciana o buscando por autores valencianos. --Jose2 (discussió) 10:55 26 nov 2021 (UTC)