Usuari discussió:Loís

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Loís!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.--Jose2 (discussió) 20:07 26 nov 2018 (CET)

Nominacio com a Administrador de L'Enciclopèdia i Normes[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de L'Enciclopèdia!. Ara podràs editar en L'Enciclopèdia en valencià molt mes facilment. Tant en la secció dels administradors com en la Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de L'Enciclopèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de L'Enciclopèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

--Valencian (discussió) 00:37 13 dec 2018 (CET)


Traducció al castellà en alguns artículs[editar còdic]

Hola Loís, ni ha molts artículs que fiquen al principi, com s'escriu eixa paraula en castellà per a que siga una ajuda per a la gent, i no està de sobra ficar-la com en el cas de "Falaguera/Helecho. Un saludet. --Jose2 (discussió) 21:48 24 jul 2019 (CEST)

Adoctrinament[editar còdic]

Gracias por tu ayuda con el artículo. Para evitar problemas de edición, te dejo que edites el tema que has añadido y cuando acabes avísame para completar el resto. --Katxis (discussió) 12:24 13 nov 2019 (CET)

Ensalada Valenciana[editar còdic]

Fet el canvi que havies propost en "ensalada valenciana" Un saludet. --Jose2 (discussió) 13:30 26 abr 2020 (CEST)

Guia de l'editor visual[editar còdic]

S'ha creat una Guia de l'editor visual per a que siga més fàcil per a tots els usuaris utilisar esta nova forma d'edició. L'editor visual està especialment recomanat per a usuaris novells, ya que no requerix que coneguen o utilisen el còdic font del llenguage wiki (l'editor clàssic). Per atra part, l'editor visual encara no permet editar totes les seccions de L'Enciclopèdia, pero si la gran majoria.

Esta guia estarà sempre disponible dins del botó d'ajuda de l'editor visual i en la secció d'Ajuda de L'Enciclopèdia. ¡Gràcies! --Valencian (discussió) --Valencian (discussió) 15:02 7 jun 2022 (UTC)

Grup whatsapp L'Enciclopèdia[editar còdic]

¡Bon dia Lois!: S'ha creat un grup de whatsapp per als administradors de L'Enciclopèdia. Nos alegraría molt que participares i seria molt interessant per a una millor coordinació de L'Enciclopèdia. Ademés estem preparant un encontre d'Enciclopèdistes i varies activitats i nos agradaria informar-te.

Pots enviar el teu mòvil per "correu intern" a Valencian, entrant en la meua pàgina d'usuari, des del botó "Enviar un correu a este usuari" que voràs al final del menú principal de l'esquerra. ¡Gràcies!. Valencian (discussió) 09:28 17 ago 2022 (UTC)