Usuari discussió:Víctor Eclipsado

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Víctor Eclipsado!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. Un saludet. --Jose2 (discussió) 15:36, 8 feb 2017 (CET)

Hola. Tens que anar a la esquerra a on fica carrejar archiu i seguir les instruccions. És molt important que tingues la llicencia de l'image o siga de Wikimedia commons per a evitar problemes de plagio. --Jose2 (discussió) 18:07, 8 feb 2017 (CET)


Açí en la guia de la uiquipèdia t'ho explica tot, perque primer tens que carregar l'archiu i posteriormente has de ficar el enllaç en la pàgina a on vols que ixca l'image. http://www.lenciclopedia.org/Ajuda:Guia_per_a_crear_art%C3%ADculs

--Jose2 (discussió) 19:36, 8 feb 2017 (CET)


És qüestió de anar fent proves (tens una pàgina especial per a fer-les) i poquet a poquet a tots nos ha costat al principi. --Jose2 (discussió) 13:46, 10 feb 2017 (CET)

Pedanies[editar còdic]

Moltes gracies pel teu treball en Uiquipèdia en valencià. En els articuls sobre pedanies valencianes categorisa en [[Categoria:Pedanies de la Comunitat Valenciana]] per la provincia que corresponga. També hi ha un articul sobre la comarca de La Plana d'Utiel-Requena. Pots citar-lo si es sobre una pedania d'eixa comarca. Moltes gràcies i poc a poc. Al principi es complicat, despres et resultara molt mes facil. Si necessites qualsevol cosa ya saps a on estem. Salutacions: --Valencian (discussió) 16:38, 14 feb 2017 (CET)

Foto dels Banys de l'almirant[editar còdic]

¡ Hola !. En el meu PC es veuen les dos fotografies be. Mirare en atres ordenadors a vore. Un saludet. --Jose2 (discussió) 10:39, 28 feb 2017 (CET)

Nominacio com a Administrador de Uiquipedia i Normes[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de Uiquipèdia!. Ara podràs editar en Uiquipèdia en valencià molt mes facilment. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de Uiquipèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de Uiquipèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

................................................

Solucionat lo de Soternes. Un saludet. --Jose2 (discussió) 18:38, 3 març 2017 (CET)

Modificació d'artículs[editar còdic]

Ya està. Ya he corregit lo de les fotos del Barri de l'agulla i de Lubo Penev. Un saludet. Jose2 (discussió) 12:52 5 abr 2017 (CEST)

Os Belenenses[editar còdic]

O.K. --Jose2 (discussió) 18:04 28 abr 2017 (CEST)

Capsalera d'artículs[editar còdic]

¡ Hola ! Ya he repassat la capsalera de l'image del dinamo. Si em dius el títul dels artículs que vols que repasse l'image els pegue una ullaeta perque no se que artículs són. Un saludet. --Jose2 (discussió) 12:35 10 jun 2017 (CEST)

......................................

O.K. Solucionat. Qualsevol cosa que vuillgues m'ho dius i si se com es fa ho arregle. Un saludet. --Jose2 (discussió)


Apanyat els dos. Un saludet. --Jose2 (discussió)

Enunciats[editar còdic]

Hola. Ya està. Mira a vore si aixina és correcte o si vols que modifique algo del enunciat, m'ho dius i ho cambie. Un saludet--Jose2 (discussió) 10:56 8 gin 2019 (CET)

Guia de l'editor visual[editar còdic]

S'ha creat una Guia de l'editor visual per a que siga més fàcil per a tots els usuaris utilisar esta nova forma d'edició. L'editor visual està especialment recomanat per a usuaris novells, ya que no requerix que coneguen o utilisen el còdic font del llenguage wiki (l'editor clàssic). Per atra part, l'editor visual encara no permet editar totes les seccions de L'Enciclopèdia, pero si la gran majoria.

Esta guia estarà sempre disponible dins del botó d'ajuda de l'editor visual i en la secció d'Ajuda de L'Enciclopèdia. ¡Gràcies! --Valencian (discussió) 14:47 7 jun 2022 (UTC)