Usuari discussió:Vinatea

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Vinatea!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.


Si vols dir alguna cosa a un usuari, tens que fer-ho en la seua pàgina de discussió, no en la d'usuari.--Admin 03:44, 13 febr 2008 (PST)

Pregunta per als administradors

Hola, Vinatea. Soc un (potencial) nou usuari de la Uiquipèdia, i des de fa unes dies estic tractant de posar-me en contacte en el seu administrador a través de Proyecte:Portal. Eres tu l'administrador, o un d'ells? Podries contestar-me a les preguntes que faig en el Portal? Gràcies! --Cavaller de la Ploma 07:13, 16 abr 2008 (PDT)

Proyecte:Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia

¿Podrías hacer algún artículo de esa lista, por favor? --Chabi 17:02, 23 gin 2009 (UTC)

¿Donde los pongo los enlaces? --Chabi 17:27, 23 gin 2009 (UTC)

Está bé esta traducció?

El Primer Llibre de Nefi és u llibre del Llibre de Mormó.

¿Me puedes traducir el siguiente texto, por favor?

Su título completo es: El Primer Libro de Nefi: Su reinado y ministerio. Se suele referir al libro como Primer Nefi y se abrevia "1 Ne.".

Muchas gracias por tu ayuda. --Chabi 16:13, 20 abr 2009 (UTC)


Fideuà

Gracies per l'articul sobre la "Fideuà". Poc a poc estic passant informacio des d'atra web en llengua valenciana que tenia a monto de recetes i coses de gastronomia valenciana i de moment vaig clavant i recuperant el contingut que te està web, sense afegir res mes. La meua intencio es ampliar un poc l'informacio dels articuls de gastronomia mes importants, una volta acabe de passar-ho tot. Encara queden unes 30-40 recetes. Moltes gracies per la teua ajuda. Una salutacio: --Valencian 15:21, 2 maig 2009 (UTC)

Sota

Hola Vinatea. Simplement comentar-te que he vist que en alguns articuls que has traduit està la paraula "sota". En valencià es sempre "baix". "Sota" seria en català. Es que estava intentant llevar catalanades de Uiquipedia buscant per paraules "no valencianes". Si busques "sota" en la casella de busca d'articuls, trobaras 2 articuls teus a on encara està per substituir esta paraula per la valenciana "baix". Igual en el corrector de Open Office de la RACV te llevaves estos chicotets incovenients de damunt. Gracies pel teu treball, que es molt i abundant. Un abraç. --Valencian 01:22, 5 maig 2009 (UTC)


De res home. Sempre s'escapen coses, es normal. Es lo que passa per no poder dependre el valencià en el colege, que despres hem de buscar-se la vida com podem. Yo, apart del corrector, tambe tinc sempre el diccionari de la RACV damunt la taula (la tercera edicio) el qual te recomane, un atra cosa es que el trobes, jeje. Molt bon treball el teu, coincidixc en Valencian. --muçol 12:44, 5 maig 2009 (UTC)


Articul numero 1.000

Me pareix molt bona la teua idea de l'articul nº 1.000. Podiem colaborar tots. Intentare aportar el meu granet d'arena en quan puga.

Per cert, enhorabona per l'articul de la Casa de la Caritat. Molt bo, faya falta. He intentat aportar unes llinees que tenia traduides feya temps sobre la Casa de la Caritat. --Valencian 13:59, 5 maig 2009 (UTC)

Articul Simo Santoja

L'articul antic Vicent Lluís Simó Santonja està duplicat en el nou que has elaborat Vicent Lluis Simó i Santonja . No se si son els dos teus i algu ha copiat la teua versio o que, pero imagine que lo millor seria fusionar l'informacio i fusionar-los. --Valencian 13:59, 5 maig 2009 (UTC)


Si, en el de Bayarri passa lo mateix, ix duplicat. No passa res, es que el buscador a voltes si no li claves exactament el titul de l'articul...a voltes no ho troba. Es puntillos, jeje. A mi tambe m'ha passat que he duplicat un articul sense saber-ho. Un abraç. --Valencian 14:13, 5 maig 2009 (UTC)


correccions

Suponc que te referixes als articuls que enviava a VF. Si, soc el mateix. Pero no sabia que te'ls enviava a tu en concret, jeje. --muçol 09:06, 8 maig 2009 (UTC)

Artícul 1000

Perdona per no haver-te pogut ajudar. Estava de viaje tota la semana. Com he vist ya hem arribat a l'artícul 1.000! Molt be, gràcies a tots per colaborar!!! N'hi ha que continuar aixina! Mixalberto 19:30, 8 maig 2009 (UTC) (edite: Perdona, era yo, Mixalberto, pero no estava loguejat)

Me sap mal, de veres. Espere poder agregar-lo pronte atra volta ;)


Milà

Les dos les accepta la RACV, pero yo escriuria Milà.


Articul RACV

Sobre lo de ficar "fundació espanyola", el problema basicament residix en que la RACV que yo sapia no es una fundacio, que es una formula juridica molt concreta. Pense que l'articul sobre la RACV de Wikipedia en castellà està equivocat en este punt. Es una entitat publica perque fon fundada per una institució publica (La Diputacio de Valencia), que es diferent. Si no m'equivoque, es aixina.

  • Yo mai en la vida he vist que la RACV diguera que es una fundacio. Per contra, si he vist en els seus escrits dir que es una "entitat publica". D'alguna manera les Fundacions, com be dius, son entitats sense anim de lucre i els seus fins son de caracter benefic. La RACV, com a entitat publica, no te anim de lucre, pero els seus fins no son benefics, sino l'investigacio, la ciencia, etc. Crec que es ahi a on radica la principal diferencia. En fi, puc enganyar-me, com tots, pero en principi, crec que estic en lo cert. Per eixemple la RAE yo pense que tampoc es una fundacio. Es una entitat pùblica, una academia. Yo pense que les academies no tenen la formula juridica de Fundacions, si no d'entitats publiques. La AVL tampoc ho es, per eixemple, es una entitat publica.
  • Respecte a la Referencia de Jose Aparicio ho he llevat perque l'enllaç estava trencat. Pero si tu trobes adeqüat el deixar-ho i penses que s'ha de deixar, puix es deixa i punt.
  • ¡De res per lo de les correcions, home!. Per si no l'havies vist encara, en Proyecte:Escriure en valencià tens unes bones ferramentes. Mira el 2º corrector de LlenguaiTecnologia. Yo vullc instalar-me eixe corrector en concret tambe. Pareix ser el mes practic de tots.

Gracies i un abraç: --Valencian 04:18, 18 maig 2009 (UTC)


La RACV i el "LO"

  • No, home, mala interpretació per la teua part tampoc. Passa que son termens confusos. Yo entenc que la diferencia basica, i pense que no me vaig explicar be ahir, es que una fundacio la pot crear qualsevol. Pot ser privada o tambe pot ser publica. Tu i yo juntem uns diners, no se quant es el minim que exigix la llei per a crear una fundacio...i la podem fer. Una institucio publica nomes la pot crear un govern public, la Generalitat, Diputacio, etc. Per tant, una intitucio publica a prori te mes categoria. Es una cosa mes exclusiva.
  • Respecte a si la RACV està en contra del "lo", no se molt be en quina situacio te referixes, perque en la pagina que m'has deixat no veig cap comentari sobre el tema. Pero vaja, te deixe lo que yo entenc sobre este tema.

El "LO" com a articul en valencià s'utilisa per una banda com a articul neutre. Eixemple: val. "Lo que passa es que..." cat. "el que passa es que". Pero el "LO" com a equivalent de l'articul masculi en valencià s'utilisa exclusivament en casos molt concrets (¡ultra concrets!) i mes be coloquialment. Eixemple: "Tot lo mon i tot el mon" (les 2 correctes) "Per lo mati i pel mati" (les 2 correctes). Lo contrari es caure en lo mateix que fa el catalanisme i seria fer lo mateix que nosatros critiquem, utilisar paraules arcaisants que no estan vives en el valencià modern des de fa molt de temps. Escriure "Lo Valencià" per a parlar de "el valencià" no te cap sentit. Aixo ho diuen nomes en la part Nort de Valencia, de Peniscola cap amunt i prou. Nomes un 10% del territori valencià ho utilisa. Com a localisme i forma local em pareix perfecta i ells deuen d'utilisar-ho i mantindre-ho al 100% i nosatros respectar-lo al 100% perque aixo es mes riquea per a la llengua valenciana. Pero d'ahi a dedicar-nos a rescatar formes arcaiques quan ne tenim atres formes modernes que estan totalment vives....

Lo que no pot ser es lo que fan alguns...que reclamen de manera totalment llegitima (yo estic d'acort) que la RACV admitixca paraules com "mosatros" o que lleven la "d" intervocalica en "vesprada" per "vesprà" o matinada per "matinà" a l'escriure i despres per atra banda defenen i utilisen per totes bandes el "lo" quan no toca..."lo policia" "lo peix" "lo colege" "lo valencià" i el "ab" per el "en". O estas a favor de la llengua valenciana moderna i viva que parla el poble o estas a favor de farçir la llengua valenciana d'arcaismes i formes mortes. Pero en uns casos que m'agraden si i en atres que no m'agraden no, puix resulta totalment incoherent. O t'agarres a un criteri o t'agarres a l'atre. Pero els dos a la volta i arbitrariament...resulta absurt, no te cap llogica, es ridicul i per supost, la risa dels nostres amats enemics. Yo no dic que ningu faça aço de mala fe, lo d'utilisar el "ab" o el "lo" quan no toca....pero per descontat, ènse que no li fan cap favor al valencianisme ni pense que li ho façen a la llengua valenciana tampoc. Segur que tots els que fan aço ho fan de bona fe i en la millor de les intencions, pero trobe que el resultat no es positiu. Ya està el catalanisme per a destrossar la nostra llengua en 5.000 arcaismes que ningu usa fa, inclus, segles, i que coincidixen en el català actual i viu (si l'arcaisme en concret no coincidix en el català, t'ho amaguen) i per a introduir 10.000 paraules catalanes i estranyes al valencià. ¿Es que volem enredrar mes al personal?...¡com si no estiguera la gent ya poc enredrà i embolicada en el tema!.

Si yo ho entenc,..que si, que escriure, "tot lo dia" "lo colege" o "lo camp" queda molt bonic, aixina com molt valencianot i molt romantic, pero es que eixe no es el tema. Clar que se pot fer alguna volta si l'agrada a ú, en ocasions molt concretes o si escrius un relat ambientat en la Valencia del s. XVI, per eixemple, per a reflexar la llengua d'eixe moment...pero el tema es que la llengua valenciana es troba en unes circunstancies de perill molt concretes i no debem embolicar mes a la gent. A banda, se supon que els valencianistes estem a favor de la llengua valenciana viva, i no de farcir la llengua d'arcaismes innecessariament, i que ningu o practicament ningu utilisa ya.

Eixa es la postura de la RACV, pero vaja, pense que es la postura de tots o de casi tots, perque en aço, practicament no n'hi desacorts dins del valencianisme. Es com lo de la forma "ab" (per a dir "con" en castellà) per el "en", que si està viu. Val, que si, que "ab" es valencià i es valencià antic...pero si aixo no es diu en el parlar viu des de fa varis segles..¿quina necessitat tenim d'utilisar-la i embolicar-nos i embolicar al personal?...si "en" es una forma totalment viva i general en tot el territori valencià. En fi, son qüestions puntuals. Ara, tambe te dic que els valencianistes que utilisen cada dos per tres i per totes bandes...el "ab" per el "en" i el "lo" (est ultim a on no toca) per "el" baix la meua opinio, no li fan cap de favor al valencianisme, perque aixo supon fer la llengua arcaica i incomprensible a la gent i distanciar-la de la parla viva, que es la gran virtut que tenen les Normes d'el Puig, que son les que millor reflexen el parlar viu del valencià. Es llevar-li lo millor que tenen. Fan que les Normes d'el Puig pareguen una cosa antiga, rara i de chiste. En fi, quin rollo t'he soltat. Pero vaja, pense que es la postura general.

Per a mi, els principis fonamentals serien estos:

  • 1- Les Normes d'el Puig son i han de ser lo mes paregut possible a la llengua valenciana viva i moderna. Per tant els arcaismes innecessaris estan de sobra. Per a "arcaismes" (si coincidixen en el català actual, clar. Si no, no els gasten) i experiments diversos, ya tenim al català en l'escola, en Canal 9, etc.
  • 2- Si n'hi ha una forma viva i moderna en valencià (i que a banda no es un castellanisme) no la substituixques per atra antiga i ya morta. Perque estas remant al contrari de les Normes d'el Puig i perque es una cosa absurda. Aço no val per a paraules, adjectius..etc...val per a formes molt usuals...com per eixemple el "ab", "lo" i formes molt usuals paregudes. Paraules....puix si se poden utilisar paraules i adjectius poc comuns o infreqüents.¿perque no?.

Per eixemple, a l'escriure gastem "llavors" i no "entonces" perque "entonces" es un castellanisme molt clar. Pero si una paraula no es un castellanisme o un catalanisme...¿a que sant canviar-la?. Gastem "facenda" que es valencià antic pero es que "hacienda" es un castellanisme i "hisenda" un catalanisme. Pero gastar formes mortes com el "lo" quan no correspon o el "ab" o "aquesta" (valencià del s. XV) quan tens atres formes totalment vives com "el" "en" i "esta"..son ganes de fer les coses al contrari perque si. Pense yo, vaja.

Pero vaja, algo aixina. Com el "nosatres" de la RACV, molt academic, pero algun dia tindran que admetre el "mosatros" tal qual. No tenen mes collons i deixar el "nosatres" com a forma academica o arcaisme. De moment el "nosatros" pareix que està admes "oficiosament" per la RACV o fan la vista grossa per a qui ho utilise. Yo sempre escric "nosatros". No tinc el perque arcaisar sense motiu la meua llengua, vaja. De les dos admeses, utilise la forma mes actual. Pero es una postura molt personal. El dia que admitixquen "mosatros", puix no tardare ni 2 segons en passar a escriure mosatros sempre, clar. jaja. Un dels motius de la RACV per al "nosatres" es perque en valencià es "nos" i "atres". No es diu "atros" per a dir cast. "otros", sino "atres". En part es per mantindre eixa coherencia. Coses academiques...

Es la meua opinio personal, eh i en este cas, pense que es la majoritaria dins del valencianisme...pero vaja, podem discrepar i debatre-ho tot molt amistosament. Clar que si. Un abraç: --Valencian 23:07, 19 maig 2009 (UTC)


El Sanguinós

Hola: Puix yo veig que es perfectament correcta. Sanguinós es la traduccio que dona per valida el diccionari on-line de la RACV per a "sangriento", junt a atres sinonims, segons acabe de consultar. Yo veig que es totalment correcte el titul del teu articul: El Sanguinós.

Per cert, lo de la nota sobre el "lo" que te vaig deixar l'atre dia, en absolut anava per tu, eh. Es que l'atre dia es veu que tenia la nit "emotiva" i em vaig emocionar a l'escriure tota eixa parrafada. Pero si va servir per a aclarir algun dubte, puix perfecte. Gracies i un abraç: --Valencian 12:59, 27 maig 2009 (UTC)


Vandalisme

Hem d'estar especialment atents al Vandalisme. Hui han intentat un atac a major escala, borrant tot el contingut d'unes 30-40 pagines. Portem 10 direccions IP diferents bloquejades en 5 dies. Deu de ser el tipo eixe que ha montat el aldarull en les pagines de discussio dels articuls de "Paisos Catalans", etc. He semiprotegit mes pagines, sobretot les que afecten al funcionament de Uiquipedia, etc, pense, humilment, que en bon criteri i sense excedir-nos, que tampoc seria bo.

Articuls "critics" com: Llengua Valenciana, Països Catalans, etc, han seguit semiprotegides fins a que passe l'estiu, per precaucio. Podeu vore-ho aci: pagines protegides. Si trobeu mes articuls clarament subceptibles de vandalisme, per favor, afegiu-les com a protegides fins a que passe l'estiu.

Gracies. --Valencian 13:13, 4 juny 2009 (UTC)


¡A pels 5.000 articuls!

L'edicio dels articuls de dates (anys, decades, segles, mesos, etc) està practicament ya finalisada. Anem a pels 5.000 articuls. Es celebrara igual que l'atra volta, en el numero 5.000 damunt del logo de Uiquipèdia i en un Comunicat de prensa. ¡Anem a pels 5.000 entre tots!. --Valencian 00:19, 12 juny 2009 (UTC)

Gracies

¡Home, gracies per lo del sopar, che!. En un entrepa ya me conformava, jeje. El merit d'arribar als 5.000 es de tots, pero vaja, t'agraixc sincerament les teues paraules. --Valencian 01:42, 13 juny 2009 (UTC)

Articul 5.000

Es una maravilla lo de l'articul 5.000 sobre el "Segle d'Or valencià". Enhorabona. No se si tindre massa temps lliure mes per a contribuir, pero l'idea es genial, molt ben triat, si senyor. Gracies. --Valencian 16:21, 17 juny 2009 (UTC)


Gracies per les correcions i aclaracio

Motes gracies per les teues correcions en l'articul de Tip. S'agraix molt, que sempre, i yo el primer, cometem erros.

Una cosa que he vist. En l'articul has corregit o canviat "socialiste" per "socialista". Ahi en concret seria correcte "socialiste" i incorrecte "socialista". Es una terminacio algo complexa d'utilisar, te els seus matisos. Intentare explicar-me tal i com yo ho entenc.

Es correcte "socialiste" en valencià quan es referix a una persona. De fet en català es igual que en castellà: "socialista", "surrealista", "periodista", "catalanista".

En valencià quan es referix a una persona masculina (home) o persona sense especificar (neutre) o cosa o aspecte de genere masculi es sempre: "ell es catalaniste", "ell es socialiste", "ser periodiste es un ofici molt dificil", "ser anarquiste es ser revolucionari", etc. Este es un aspecte mes que diferencia al valencià del català.

En valencià quan es referix a una persona femenina (dona) o cosa o aspecte de genere femeni: "ella es socialista" "ella es anarquista", l'envestida anarquista", "la condicio de ser comunista", etc.

A destacar que els correctors de valencià que tenim no detecten este erro ya que les dos terminacions "socialiste" i socialista" son correctes, pero cadascuna en un context diferent. Espere haver-me explicat be. No es facil a voltes el utilisar-ho perque te els sus matisos, pero una volta que veus com funciona i agarres el truquet...se te queda ya per a sempre. --Valencian 14:13, 22 juny 2009 (UTC)


Ya està fet

No se com canviar el titul d'una image, pense que no se pot. Pero ya la he borrada i la he tornat a pujar en un titul normal i ya està. --Valencian 15:02, 23 juny 2009 (UTC)

Pobles de Valéncia

Yo només fique lo que diu el anex de toponomia de la RACV que tinc i en ell diu: Valencià: El Vilar. Castellà: Villar del Arzobispo. Pot ser sone raro, pero la RACV diu que és aixina, igual que tots els demés noms de pobles que fique en la Uiquipèdia el trac d'este anex de toponomia. —Silla Blava 21:27, 29 juny 2009 (UTC)

No dic lo contrari, pero de moment la Uiquipèdia se regix en les normes de la RACV i tenim que respetar-les. El dia que fasen una revisio a les normes puix vorem com son i s'adaptarem ad elles. Saluts!! —Silla Blava 09:35, 30 juny 2009 (UTC)

Hola

Hola en primer lugar quisiera felicitaros por el exito de la Uiquipèdia y en segundo lugar preguntarse si sabes alguna pagina web o algo por el estilo para aprender valenciano basico Gracias--Blas de Lezo 22:08, 11 jul 2009 (UTC)

Vandalisme

En conte en el vandalisme estos dies. Ha hagut vandalisme hui. Es la mateixa persona que va canviant de nom. Simplement, per avisar-vos i que tallem qualsevol tonteria dels de sempre. Moltes gracies. --Valencian 23:47, 7 ag 2009 (UTC)

:O

Quina rapidea! Tots els artículs que anava a fer yo en uns minuts els has fet tu O_O. ¿Tens algun traductor o qué? ¿Ya n'hi ha un traductor de la RACV? --Vixca Valencia 17:16, 26 ag 2009 (UTC)


El repte dels 6.000 artículs

Comentava l'atre dia en atre usuari de Uiquipedia, que estaria be arribar als 6.000 artículs d'ací a Nadals i celebrar els 6.000 artículs en una copeta de cava valencià en la ma estos nadals. ¿Que vos pareix l'idea?.Yo pense que poc a poc podem arribar.

Nomes nos falten 600 artículs i queden casi 4 mesos sancers. Ya ho conseguirem en els 5.000 artículs, que arribarem inclús abans de lo que pensàvem. Crec que esta volta segur que també podem conseguir-ho poc a poc. Salutacions: --Valencian 21:00, 9 set 2009 (UTC)

Ya està fet

He penjat l'image que me has dit i tambe he penjat l'articul de Joan de Joanes. Si vols afegir lo que siga... ¡avant!. Un abraç: --Valencian 21:29, 2 oct 2009 (UTC)

Per a res

No, home, per a res. Passa que anem tots a tota "virolla" per aci, jeje. A mi tambe me passa, deuria de revisar els meus ultims articuls, perque vaig a escape i algunes faltes n'hi hauran. L'unic, comentar-te, i va per mi tambe, que tenim que fixar-se tots especialment en els articuls que venen de la Wiki en català o que es traduixen en el SALT, perque sempre ixen molts "a Valencia", "a Alacant", "el 1893" "el 2005"...quan deuria de ser "en Valencia" o "en 1893". Pero vaja, ya estem ahi, en els 6.000 articuls, que es per a felicitar-se tots de veritat. Gracies per la felicitacio i ¡Bon Nadal i un bon any nou per a tu tambe!. Gracies. Un abraç. --Valencian 14:12, 30 dec 2009 (UTC)

¿Cavalcata o Cavalcada?

Hola Vinatea! ¿Perqué Cavalcata i no Cavalcada? Yo sincerament vaig un poquet despistat en el nom perque yo per influència castellana dic "Cabalgata" pero a mi tant Cavalcada com Cavalcata me los admet el corrector :S --Vixca Valencia 02:21, 6 gin 2010 (UTC)

Biografies de LLV

No ho sabia. ¿Quines foren les condicions? ¿Les tens guardades?. En qualsevol cas es podem tornar a demanar-se-les. Igual ara s'anima a facilitar-nos el tema. Yo personalment he passat yo mateixa totes les biografies que tenia en els meus portals directament a Uiquipèdia. Pero està clar que cadascu pot fer lo que crega convenient. Si tens guardades les condicions que demanava LLV, envia-me-les en un correu i aixina li pegue una ullada, per favor. Moltes gràcies. --Valencian 01:45, 6 abr 2010 (UTC)

Milacres de Sant Vicent

Si, ya se que tens feta la pagina, pero hi ha referencies en atres artículs a "Altars de Sant Vicent" i no hi havia eixa pagina. Lo que he fet ha segut crear una chicoteta de "Altars de Sant Vicent", ficant la definició que tu has ficat en la de "Milacres de Sant Vicent" i ficar un enllaç a la teua.

Aixina se pot accedir a dos pàgines diferents la de "Altar de Sant Vicent" i la de "Milacres de Sant Vicent" i no se pert ninguna referencia.

De totes maneres si no t'agrada no hi ha problema pots canviar-ho com preferixques. --jose2 06:03, 16 juny 2010 (PDT)


Els 7.000 artículs

A vore si, en l'esforç de tots, es possible arribar als 7.000 artículs a final d'any o per lo mínim a principis de l'any que ve. Queden 400 artículs per a conseguir-ho. Des del mes de març d'enguany la nostra Uiquipèdia en valencià es troba un poc parada i necessitem donar-li un nou impuls. Gràcies. --Valencian (discussió) 12:42, 21 oct 2010 (PDT)


Benvingut de nou Vinatea, ya te fea de menys.

Anem a per els set mil artículs --Jose2 (discussió) 03:45, 26 abr 2011 (PDT)

7.000 articuls i pagina en facebook de Uiquipèdia

Nomes comentar-vos 2 coses:

  • A finals de Juliol s'arribà als 7.000 articuls gracies a la gran tasca que està fent Jose2.
  • He creat una pàgina en facebook de Uiquipèdia. www.facebook.com/uiquipedia, ya que el grup que tenia casi 400 membres pareix que ha desaparegut. La pagina sempre queda es mes professional que un grup. Per favor, si voleu que vos faça administradors de la paginà de Uiquipedia en facebook, envieu-me un correu electronic en el perfil que teniu en facebook i vos afegire com a administradors. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 19:47, 30 set 2011 (PDT)

Facebook i Twitter de Uiquipedia

IMPORTANT: Volia dir-vos lo mateix que li he comentat a Jose2. Si vos faig Administradors de la Pagina en facebook de Uiquipèdia i Perfil en Twitter de Uiquipèdia NO ixen les vostres senyes personals mai ni el vostre perfil, ya que si vos faig Administradors de la pagina nomes podran vore el vostre perfil el restant d'Administradors, o siga yo i algu mes de total confiança. Pero els usuaris i tot lo mon en general en cap moment poden vore el vostre perfil o que sou administradors ni res de res. I quan publiqueu eixira com a "Uiquipedia en valencià", no ix mai per a res les vostres senyes. Es la ventaja que tenen les pagines en facebook. No son igual que els Grups, a on tot lo mon pot vore tot.

Lo mateix vos dic de Twitter Perfil en Twitter de Uiquipèdia. Si vos passe les claus de twitter, ningu pot vore qui esta darrere. Animeu-vos. A vore si s'animeu, encara que siga per seguritat, es recomanable que varis administrador de Uiquipedia tinguen acces a la pagina de facebook i twitter de Uiquipedia. Si vos pareix be lo de facebook i twitter, envieu-me un correu electronic per mig del sistema intern i ho arreglem en un moment. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 14:53, 4 oct 2011 (PDT)

Reunió uiquipedistes

Hola, Volem fer una reunió de uiquipedistes per a organisar-mos, intercanviar idees, propostes, ajudes... i fer d'este proyecte un proyecte més gran encara si cap. Lo primer que teniu que fer és dir si estarieu disposts a vindre. Dia i lloc encara estan per confirmar. El dia lo decidirem entre els que hagen dit que vindrien (presumiblement serà un dissabte de mati o de vesprada) i el lloc serà el que mos cedixca alguna associació. Per ara vos demanem que contesteu ad este correu confirmant si vindrieu o no per a començar a organisar-lo. Moltes gràcies i un abraç. (T'ho deixe ací perque en tu no m'ix l'opció de manar un correu electrònic) ;)--Llunablava (discussió) 12:42, 21 set 2012 (CEST)