Casa de Sant Vicent Ferrer

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Està situada en el carrer del Pouet de San Vicent, Nº1 de Valéncia.

Casa natal de Sant Vicent Ferrer, nomenada popularment Pouet de Sant Vicent. Casa dels Ferrer i vitalícia de Sant Vicent, fon adquirida per la ciutat en l'any 1573. Reedificada quasi totalment en 1677, successivament alterada per diverses intervencions i reconstruïda en l'any 1955 per l’arquitecte Vicent Valls segons els cànons del gòtic civil valencià.

Hi destaca la composició dels dos cossos articulats per una torre, aixina com la decoració ceràmica del Pouet, que data del sigle XVIII.

Vore també


Museus de la Ciutat de Valéncia · Escut Valencia Ciutat.png
Archiu del Regne de Valéncia · Archiu Municipal de Valéncia · Banys de l'Almirant · Casa de les Roques · Casa de Sant Vicent Ferrer · Casa museu Benlliure · Casa museu Blasco Ibáñez · Casa museu Concha Piquer · Casa Museu Semana Santa Marinera · Centre Cultural La Beneficència · Centre d'Art Contemporàneu · Ciutat de les Arts i de les Ciències · Colege de l'Art Major de la Seda · Galeria del Tossal · Institut Valencià d'Art Modern · L'Almodí · L'Almoina · Museu d'Història de la Medicina · Museu d'Informatica · Museu de Belles Arts · Museu de Ciències Naturals · Museu de l'arròs · Museu de la Policia Local de Valéncia · Museu de les Ciències Príncip Felipe · Museu de Prehistòria de Valéncia · Museu del Carme · Museu del Gremi d'Artistes Fallers · Museu del Patriarca · Museu dels Soldadets de Plom · Museu faller · Museu Militar de Valéncia · Museu Municipal del Trenet · Museu Taurí · Museu Valencià d'Etnologia · MuVIM · Palau de Cervelló · Palau de Cerveró · Palau del Marqués de Campo · Palau Marqués de Dosaigües ·