Centre d'Art Contemporàneu

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Centre d’Art Contemporàneu. Fundació Chirivella Soriano

La Fundació Chirivella Soriano exhibix una notable colecció privada de pintura contemporànea espanyola. S'han creat tres plantes diàfanes, destinades a exposicions, els finestrals de la qual recauen a un pati interior cobert per un vidre.

Entre els fondos de la Fundació es troben al voltant de 70 peces firmades per autors com Antonio Saura, Fernando Zóbel, Eduardo Arroyo, Carmen Calvo, Rafael Canogar, Juan Genovés, Joaquin Michavila, Eusebio Sempere, Guillermo Pérez Villalta, Jose Maria Yturralde, Juan Antonio Toledo, Ràfols Casamada, Gordillo, José Guerrer, El Pas, Equip Crònica o Equip Realitat. També s'organisaran tallers, conferències i exposicions temporals, i diverses activitats d'investigació artística.

La Fundació Chirivella Soriano té obert al públic des de maig del 2005 un Centre d'Art Contemporàneu en el Palau de Joan de Valeriola (Carrer Valeriola, 13), un Palau gòtic dels sigles XIV-XV.


Museus de la Ciutat de Valéncia · Escut Valencia Ciutat.png
Archiu del Regne de Valéncia · Archiu Municipal de Valéncia · Banys de l'Almirant · Casa de les Roques · Casa de Sant Vicent Ferrer · Casa museu Benlliure · Casa museu Blasco Ibáñez · Casa museu Concha Piquer · Casa Museu Semana Santa Marinera · Centre Cultural La Beneficència · Centre d'Art Contemporàneu · Ciutat de les Arts i de les Ciències · Colege de l'Art Major de la Seda · Galeria del Tossal · Institut Valencià d'Art Modern · L'Almodí · L'Almoina · Museu d'Història de la Medicina · Museu d'Informatica · Museu de Belles Arts · Museu de Ciències Naturals · Museu de l'arròs · Museu de la Policia Local de Valéncia · Museu de les Ciències Príncip Felipe · Museu de Prehistòria de Valéncia · Museu del Carme · Museu del Gremi d'Artistes Fallers · Museu del Patriarca · Museu dels Soldadets de Plom · Museu faller · Museu Militar de Valéncia · Museu Municipal del Trenet · Museu Taurí · Museu Valencià d'Etnologia · MuVIM · Palau de Cervelló · Palau de Cerveró · Palau del Marqués de Campo · Palau Marqués de Dosaigües ·